Niin se neljä viikkoa on sitten taas hurahtanut ohi ja viimeinen virallinen lomapäivä on tänään. Maanantaina juna lähtee kohti Vantaata 5.25 ja arki alkaa. Tosin hieman pehmeämpi pudotus tässä vielä on, koska loppukuusta pidän sitten kolme lomapäivää ja vien esikoisen taas Kainuuseen. Toivottavasti viimeistä opiskelurupeamaa varten.

Lomakelitaikaini toimi jälleen! Ei tämän parempia lomakelejä enää olisi voinut ollakaan ja maanantaille luvataan jo viileämpää ilmaa. Hieman kevyempi keli saisi ollakin viikon kuluttua, kun vietämme pikkuisen miehen ristiäisiä. On ihana saada pikkuiselle nimi, jolla häntä kutsutaan. Kävin tänään ostamassa koristeita ristiäispaikalle ja pienen kukka-asetelman kastepöytään. Lupasin nuorille, että minä hoidan nämä, kun heillä on nyt tiukkaa. Vielä pitäisi miettiä kastelahja pienelle.

Se tässä kesässä on ollut, että ihan hirmuisesti ei ole jaksanut mitään ihmeellistä touhuta. Uimassakin olen käynyt tosi vähän ja nekin muutamat kerrat ovat menneet vesijuoksun merkeissä, kun olkapää ei uintia kestä. Mökillä on oltu joka viikonloppu. Viime viikonloppuna siellä olivat myös kaksoset ja mummi ja vietimme kaksosten synttäreitä. Myös ampiaiset olivat löytäneet tiensä mökille ja marjojen poimiminen esimerkiksi oli mahdotonta, koska sitten heti oli monta ampiaista kimpussa. Täytyy koettaa vielä tänä viikonloppuna uudelleen. 

No, molemmilla kaksosilla käytiin kylässä, samoin äitini luona. Mansikat kävin ostamassa työkaverilta ja niitä vietiin sitten illalla vielä toiselle kaksosista ja päästiin samalla tapaamaan vauvaa. Vauva teki ensi vierailunsa myös jo meille ja olikin ihana iltapäivä. Tällä viikolla olimme myös esikoisen kanssa Naantalissa kesäteatterissa katsomassa hulvattoman hauskan "Love me Tinder" -näytelmän. Kunnon kesäteatterikohellus! Kävimme myös yhtenä perjantaina Turun Linnassa. Ajattelimme, että siellä on viileämpää, mutta ei. Kyllä ne kiviseinät olivat jo kuumuuden itseensä imeneet.

No, loma on kyllä tullut vietettyä kunnolla lepäillen, joten kyllä tästä on taas hyvä jatkaa kohti syksyä. Kohtahan se on jo joulu! :)