Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

Olemme tänään viettäneet ihan kotipäivää, emmekä lähteneet päiväksi mökille. Sinne luvattiin päiväksi sadetta, joten siellä ei ole mitään tekemistä ja tänään on saatu omalla pihalla aita valmiiksi, niin Eka pääsee vapaana vähän viettämään aikaa myös ulkona. Torilta haettiin perunoita, koska mies ei viikolla syö uusia perunoita kämpillään ja kaupasta silliä ja jauhelihaa. Huomenna on siskon tytön rippijuhlat ja nyt olen kirjoitellut hänelle puhetta, jota minulta kuulemma odotetaan. Olenhan puhunut myös omille pojilleni sekä kummipojalleni. Suunnittelu on aina vaikeaa ja voi olla, että puhe on ihan jotain muuta, mitä kirjoitin tänään ylös. Siitä on kuitenkin helppo ottaa jotain jos muuta ei huomenna löydy.

Torstaina löydettiin onneksi puku esikoiselle helpolla ja suhteellisen edullisesti. Takki on sellaista "slim fat" -mallia, mutta housut eivät saaneet olla niin kapeat vaan piti ostaa tavallisen levyiset. 

Nyt saatiin aita pihaan ja Eka on aivan innoissaan, kun häntä ei laiteta kiinni vaan hän saa hiukan juosta pihalla vapaana. 

Oikein mukavaa lauantain jatkoa kaikille!