Niin se miehen lomaviikko pohjoisessa taas meni ja elämä palautuu uomiinsa kotona. Saaliina tuli suppilovahveroita, kolme pyytä ja naaras teeri, joten lihassa pysytään myös ensi talvena. Mukava oli saada hänet ehjänä kotiin.

Viikko on taas mennyt vauhdilla. Päivät töissä ja illat tässä nuorison kanssa ruokaa laittaen, saunoen ja jopa vähän keskimmäisen huonetta siivoten. Pyykkiäkin on tullut pestyä. Pyykkikone vain ilmeisesti vetelee viimeisiään, kun siitä on tullut niin huomion kipeä. Ohjemavalitsin ei lähde liikkeelle, ellei sitä käy vähän kiertämässä eteenpäin ja niinpä pesuun kuluu enemmän aikaa, kun aina välillä unohdan käydä tarkastamassa missä vaiheessa ohjelma on. Mutta pyykki on puhdasta!

Nuorimmaiselle aloin kutoa viime viikonloppuna sukkaa ja ensimmäinen on kärkikavennuksia vaille valmis. Tulee varmasti tänään vähän jatkettua tuota työtä, kun vien nämä nuoremmat Helsinkiin katsomaan jääkiekko-ottelua Jokerit-HPK. Odottelen itse autossa tai piipahdan kaverin luona, pitää katsoa tilannetta. Kiva kuitenkin, että pojat saivat liput peliin ja pääsevät katsomaan sukulaisten taitoja kentällä.

Nyt mies ja keskimmäinen ovat vielä vahinkometsästysalueellaan katsomassa tilannetta. Siellä kun ei ole taas viikkoon käyty.

Minä alan jo kuumeisesti odottamaan ensi viikonloppua, että pääsen esikoista katsomaan. Lähdemme perjantaina äitini kanssa ajelemaan esikoisen luokse, jotta mummikin näkee missä poika asuu. Ja ruokaakin hän lupasi tehdä jo etukäteen valmiiksi, että esikoinen saa sitä sitten laittaa pakastimeen.

Piti tänään lähteä mökille saunomaan, mutta tuo jääkiekkopeli muutti suunnitelmat. Pitänee katsoa millainen on huominen päivä. Käydäänkö silloin vielä sauna lämmittämässä ja nauttimassa. Jos on kovasti sateista niin silloin ei kannata. Mökin lämmitykseen menee jo aikaa ja jos sataa niin ei pysty olemaan yhtään ulkona. Jännityksellä odotan huomista!

Oikein hyvää syysviikonloppua teille kaikille!