En ymmärrä, mihin kuukausi on taas kadonnut. Tai no, vapaa-aikaahan on vähemmän, kun olen illat yksin lasten kanssa. Se ruoanlaitto ja tiskaus vie yllättävän paljon aikaa ja sen huomaa vasta kun sitä joutuu itse tekemään. Meillä kun se kuuluu miehen hommiin normaalioloissa.

Lisäksi olin viime kuussa kurssilla toisessa kaupungissa puoli viikkoa ja jännitin viikon verran milloin siskoni pääsee perheineen matkoiltaan kotiin, kun jäivät tuhkapilven vuoksi etelän lämpöön vähän odotettua pidemmäksi ajaksi.

Kotona siivoilin ja sain lopultakin tämän kaiken kuntoon, vai sainko? Nyt alkaa tuntua siltä, että saisi taas aloittaa uudelleen. Lapset kun eivät muista tavaroitaan paikoilleen laittaa. Eikä muuten mieskään viikonloppuna kotona käydessään.

Lisäksi olen kiireellä neulonut entisen työkaverin vauvalle nuttua, joka tietenkin on sellainen valmis viimetipassa -työ. Vielä on vähän aikaa ennen vauvan kohtaamista, joten ehkä se valmistuu ajoissa.

TPS:n Suomen mestaruutta on juhlittu viime viikolla oikein kunnolla. Oltiin torillakin hurraamassa pojille ja varsinkin sille omalle serkulle, jota kaikki tuntuvat fanittavan. Nyt ne pojat sitten viettävät muutaman päivän etelän lämmössä.

Taas ollaan viikko kurssilla. Nyt opettelen arkistoinnin saloja. Ainoa työ, jota en ole koskaan aiemmin tehnyt tällaisten sääntöjen mukaan.

Vappu meni kotona ihan kaikessa rauhassa. Vapun päivän iltapäivänä kävin vähän lakkiani ulkoiluttamassa.

Mukavaa tulevaa äitienpäivää!