Niin, otsikko kertonee jo kaiken. Tuli tuossa tiistaina töiden jälkeen kotimatkalla kaaduttua oikein kunnolla. Kun kerran ajan vielä poikani pyörällä, on reiteni sisäpinnalla mieletön mustelma. Lisäksi oikean polven päällä on mustelma, joka turpoaa aina mukavan kokoiseksi, vasemassa kädessä on mustelma, oikea kyynärpää on asfalttiruvella kuin myös leuka. Ensimmäinen ajatus olikin ylös noustessa, että onhan mulla kaikki hampaat suussa. Koko homma taas juonsi siitä, että yhdestä pihasta, josta on pitkä matka portille, tuli auto oikein kunnon vauhtia eli ehdin ajatella, että ellen jarruta jään alle. Kerrankin jarrut ottivat kunnolla kiinni ja niin sitä mentiin. Tyypilliseen suomalaiseen tapaan ensimmäinen ajatukseni oli, että kuinka moni minut näki. En siis juurikaan miettinyt mistä minua sattuu. Sen verran kyllä sattui, että eilinen päivä meni sairaslomalla. Koko päivä vuoteessa, jalka koholla ja välillä vähän kylmää päälle. Auttoi kummasti ja tänään jaksoi hyvin olla töissä ja käydä illalla uimassa.

Huomenna alkaakin taas jo viikonloppu ja lähdemme mökille. Enää niitä viikonloppuja on vain kaksi ja sitten alkaa metsäleskeys. Toisaalta jo odotan aikaa, että saan olla viikonlopun rauhassa omissa jutuissani, toisaalta tuntuu kurjalta, kun tietää, että menee taas monta viikonloppua niin, ettei meillä tehdä mitään muuta kuin metsästetään. Aikainen talvi ja paljon lunta ja aikaiset jäät tietävät sitä, että metsästysaika ei kestä koko syksyä.

Esikoisella on vuotuinen kaverin kanssa vietettävä festariviikonloppu, mutta tänä vuonna mukaan lähtee myös tyttöystävä. Mukava, että porukka kasvaa, mukaan lähtenee myös muita pojan kavereita. Toivottavasti viikonloppu on yhtä mukava  kuin viime vuonnakin. Ilmojen pitäisi heitä ainakin tänä vuonna suosia. Viime vuonna satoi niin, että maasto oli lähinnä mutavelliä.

Vieressäni oli avoin telkkari ja loppukevennyksenä näytettiin Madonnan konserttia. Uskomaton 50-kymppinen! Toivottavasti kaikilla yleisössä on mahtavat fiilikset. Mukana kun on pari työkaverianikin.

Mies kävi nuorempien poikien kanssa tiistaina poimimassa mökillä marjoja kaksi ämpärillistä, joista toinen vietiin metsästysmaiden omistajille. Lisäksi mies oli käynyt poimimassa mustikoita. Niitä sitten eilen pussitettiin ja pakastettiin. Viinimarjoista on tarkoitus tehdä talven aikana mehua ja vispipuuroa ja mustikoita käytetään varmasti leivontaan. Kanttarelleja meillä on myöskin syöty jo parina kertana. Hyviä! Vielä olisi tarkoitus saada niitäkin pakastimeen tämän syksyn aikana. Niistä kun tulee talvella hyvää kastiketta ja muuta lisuketta riistan kanssa.

Hyvää alkavaa viikonloppua! Minä siirryn seuraamaan Kodinpuolustajaa ja muu perhe istuu toimintaleffan vieressä.