Kävinpä tässä viikolla tutustumassa uuteen työpaikkaani ja pois lähtiessäni olin aivan haltioissani! Työpaikka fyysisesti sijaitsee aivan keskustassa vanhassa ihanassa juuri remontoidussa kivitalossa. Tai oikeastaan remontti on vielä vähän keskenkin. Työhuoneeni näytti viihtyisältä ja työkaverit tuntuivat tosi mukavilta! Lisäksi uusi työ kiinnosti tosi mielenkiintoiselta. Saan kuin saankin tehdä juridiikkaa, jota toivoinkin. Enää viikko vanhassa paikassa. Mietin tuossa juuri äsken, että mitenkähän se mun pomoni pärjää, kun on tänään lauantaina soittanut minulle jo kahdesti. Kukas tämän jälkeen tietää, missä kaikki asiakirjat ovat ja mitä talossa tapahtuu. Seuraajani kun saapuu taloon vasta kuukauden kuluttua. Eipä käy kateeksi!

Tänään kävin toisen kerran tänä talvena hiihtämässä. Kotoa pääsee mukavan nopeasti oikealle ladulle ja tulee tehtyä sellainen viiden kilometrin lenkki. Kyllä on ihana kun on kunnon talvi.

Eilen työkaverini tarjosi minulle illallisen pitkän kaavan mukaan, kun tein hänelle joululahjaksi Rinsessa-kämmekkäät. Meillä oli oikein mukava ilta ja söin itseni aivan ähkyyn.

Ensi viikolla on enon pikkuneidin 1-vuotissynttärit. Tein hänelle sukkien lisäksi vielä pienen pienet tumput. Saa nähdä tuliko niistä aivan liian pienet.

Nyt ostin kaupasta uutta Novitan Ticotico -lankaa ja kudon miehelle sukkia. Hänestä kun parhaat sukat ovat tällä hetkellä villaiset. Oikein hyvältä tuntuu tämä uusi lanka. Miellyttävä kutoa ja mukavat väriraidat.

Tänään tuli myös vähän siivoiltua, kun huomenna saamme vieraita. Äiti ja isovanhemmat tulevat kylään!

Clancy alkaa olla loppusuoralla ja siinä vaiheessa, ettei sitä malttaisi kädestään laskea. Ruokatunnit ovat menneet nopeasti,kun olen aina lukenut siinä ruokailun lomassa. Kirjan jälkeen vuorossa onkin taas lehtikatsaus, joita postipoika on tänne kuljetellut.

Nyt vein juuri pojat jäähalliin TPS:iä kannustamaan ja odotan kakkoselta alkavaksi Parasta aikaa. Mukava puolituntinen tavallisen elämän parissa. Tosin mielestäni parasta tällä hetkellä mitä tv:stä tulee on perjantaina esitettävä Toisia naisia. Aivan mahtava. Mutta olen ennenkin todennut, että englantilaiset osaavat sarjojen teon.

Lopuksi on vielä listattava viime vuonna tehdyt käsityöt, joita tuli muuten yllättävän paljon:

4 kämmekkäät (miniäkokelas, mamma, sisko ja työkaveri), huivi äidille, pipo siskolle, vauvan sukat ja housut, sukat pojalle, siskolle, anopille ja kolmelle kummipariskunnalle eli yhteensä siis 9 paria. Ja näköjään pääsääntöisesti muille kuin itselle. Ehkä tästä pikkuhiljaa saa itsekin jotain itsetehtyä vuosien jälkeen.

Nyt toivottelen kaikille hyvää lauantain jatkoa!