No niin, eilinen jäi taas väliin, kun pakkailin tavaroita esikoiselle lähtöä varten mukaan. Unohdin sitten tärkeimmän, eli hänen uuden nettitikkunsa, joten pitää käyttää tätä ihanaa Itellaa, kun pääsemme takaisin kotiin.

Kirjat ovat minulle äärettömän tärkeitä. Jo lapsena kävimme usein kirjastossa ja äiti luki meille aina iltasatuja. Kun sitten opin itse lukemaan ja sain oman kirjastokortin, ensimmäinen lainakirja oli Anni Polvan Tiina sairastaa. Sen jälkeen minua ei pitänyt kirjastosta pois mikään. Yhdessä vaiheessa kävin siellä joka päivä ja sain jopa auttaa kirjaston henkilökuntaa tiskin takana. Se oli minusta tosi hienoa.  Kun sitten vuosia oli kulunut riittävästi olin lukenut kaikki nuorille suunnatut kirjat kirjastostamme. No, en Tarzaneita, ne olivat mielestäni liian poikien juttuja, samoin jotkut intiaanitarinat. Sen jälkeen siirryin aikuisten kirjoihin ja niitä luen edelleen. Olin varmaan rippikouluikäinen, kun liityin ensimmäisen kerran kirjakerhoon ja niinpä kotikirjasto on tullut jotenkin kasvatettua melko hyviin mittoihin. Tällä hetkellä kirjastossani on myös lukemattomia kirjoja, mutta sieltä on aina sitten ihana avata uusi kirja. Jota ei ole vielä kukaan muu lukenut. Uuden kirjan tuoksu on parasta jota tiedän. En osaa antaa kirjasuositusta, koska olen lukenut niin valtavan paljon hyviä kirjoja. Vaikka yksi ihanimmista on kyllä ollut Mika Waltarin Sinuhe egyptiläinen. Upea teos kerta kaikkiaan!

Sitten voimme siirtyä herkkuihin. Jokaisella meillä on varmasti omat herkkumme. Itse pidän useita asioita herkkuina. Herkut voivat olla suolaista tai makeaa. Joskus herkkuna käyvät erilaiset karkit tai sipsit, toisinaan kaipaa kunnon pullaa. Ja joskus tarvitaan kunnon ruoka, kun puhutaan herkuista. Tänään kävimme automatkallamme Kuopiossa kahvilla ja söimme äidin kanssa Dumle-donitsit. Ne olivat kyllä aika herkut. Nykyisin olen herkkuna ostanut usein suklaata. Pandan valkoinen suklaa riisimuroilla oli aivan mahtavaa, mutta sitä ei ole nyt vähään aikaan saanut meidän lähikaupasta. Minulla alkaa olla vieroitusoireita! 

Koko päivä meni tänään autossa istuessa kun ajelimme tänne kainuuseen. Matka äidin kanssa oli kyllä mukava ja juteltiin paljon. Nyt olemme vielä hieman syöneet ja katselleet tallenteista Mogadishu Avenueta. Muutaman vuoden tauon jälkeen siitä on löytynyt hyviä kohtia.

Nyt ei taas enää juttu kulje, joten parempi lopetella. Tavataan huomenna!