Lokakuu on jo saatu alkuun ja talvikin tuli samalla rysäyksellä. Mihin jäi puuttumaan se ihana syksy, jota kaipaan ja odotan, joka kesä saapuvaksi. Nyt oli vielä viime viikonloppuna lähes 20 astetta lämmintä ja nyt on ollut jo kahtena aamuna pakkasta. Tänään meillä oli kolme astetta ja pensaat ja nurmikot olivat härmässä. Kovalla kiireellä aamulla on lähdetty töihin ja raapittu laseista jäätä. Ja sitten sitä on aamulla myöhästytty töistä ja tänään työkaverini oli käräyttänyt minut asiasta pomolle. Ajattelin, ettei juttu selviä hänelle koskaan, kun olen ollut myöhässä n. 10 min. eikä pomo ole ollut vielä silloin paikalla. Mutta ehkä eläkkeelle jäänti onkin kovempi juttu kuin sitä vielä tässä iässä ajattelee. Tosin en usko, että olisin ehtinyt mitään järkevää sen 10 minuutin aikana, jonka olen ollut myöhässä. Mutta lupasin pomolle parantaa tapani. Joten tästä eteenpäin mennään niin, että minut viedään ensin ja sitten meidän pojat kouluun, ettei heidän tarvitse palella koulun pihalla liian pitkään.

Muuten tämä viikko on mennytkin sitten taas ihan entiseen malliin. Päivät töissä, illat kotona tv:n äärellä ja nukkumaan heti kymmenen jälkeen. Aamulla kello soi n. 5.20 kun herään lukemaan lehtä, että ehdimme sitten hyvin aamupalalle ja lähtöön. Tosin tällä viikolla on väsyttänyt aamuisin niin, etten ole noussut heti lehden luvun jälkeen vaan olen ottanut vielä pienet torkut. Väärin!! Parannan siis tapani.

Mies on perannut ja pakastanut sieniä koko viikon. Kun hän tuli viimeksi metsästysreissulta hänellä oli mukanaan 65 l suppilovahveroita, kanttarelleja ja orakkaita. Suurin osa suppilovahveroita. Niitä on annettu myös naapureille ja esikoisen tyttöystävälle ja pakastettu itselle.

Talviuintikausi on myöskin alkanut, mutta vielä en ole ehtinyt aloittaa omaa kauttani. Eilen kun olisin ehtinyt, en muistanut ja nyt viikonloppuna käynti tarkoittaisi menoa bussilla. Ehkä innostun!

Nyt vielä odottelen, että tv:stä tulee Sisarrakkautta. Se on mieleiseni sarja, vaikka tuntuu, että tälle toiselle kaudelle on tehty vähän liian paljon juonenkäänteitä. Sellainen tavallinen englantilainen sarja sopisi minulle parhaiten. Siskosten elämää on kuitenkin hauska seurata.

Ensi viikonloppuna on ammattini koulutuspäivät täällä Turussa. Itse en kuulu tämän ammattiliiton väkeen, joten en ole menossa, mutta jos ystäväni Marjut tulee tänne, olisi kiva jos tapaisimme jossain välissä. Lauantaina minulla on aikaa, sunnuntaina juhlimme yhden pojan nimipäiviä.

Oman kaupunkini kollegat tekevät picknick -risteilyn 24.10., mutta taitaapa olla että jää minulta väliin tänä vuonna. Sinä samana päivänä nimittäin kuopuksen opettaja yrittää päästä lahjoittamallemme kuumailmapallolennolle ja tokihan meidän pitää olla sitä todistamassa. Risteilyjä kun on joka vuosi!

Tässä taas viikon tärkeimmät! Hyvää viikonloppua kaikille!