Hellettä tuntuu riittävän ja tämän päivän ukkoset ovat ainakin vielä olleet jossain muualla kuin täällä meidän kohdalla. Ihanaa tämä on, mutta Ekan kanssa ei voi näillä keleillä enää ulkoilla ennenkuin myöhään illalla tai aamuyöllä. Koira makailee vaan.....kuten me muutkin.

Tiistaina äitini tuli meille viettämään esikoisen syntymäpäivää ja iltapäivä kului nopeasti kaupunkia kiertäen ja ostoksia tehden. Illalla kävimme sitten vielä uimassa kuten myös eilen. Tai siis systeemi on se, että minä uin ja pojat toimivat kuljettajina.

Eilen olimme ihan joutilaina koko päivän. Kävimme mökillä viettämässä papan nimipäivää. Hän totesi heti pihaan tullessaan, että tämä on hänelle rakas paikka, mutta onneksi huomasi todeta myöhemmin, että ei hän siellä enää yksin pärjäisi, kuten ei muuallakaan. Pojat ovat saaneet mukavan paljon ajoharjoitusta kun on ajeteltu paljon.

Tänään lähti syke kummasti nousuun, kun sovitimme poikien puvut. Esikoinen ei enää mahtunut omaansa. Housut suorastaan soivat jalassa ja paitakin meinasi ratketa päälle. Ei muuta kuin pukuostoksille ennen sunnuntaita, jolloin lähdemme viettämään siskon tytön rippijuhlia. Esikoinen osti itselleen myös farkut kirpputorilta, jotka saamme tehdä ihan uusiksi. Sivut on ratkottu lisäkaitaleen ompelua varten ja vyötärönauhakin tulee katkaista ja leventää. Onneksi on viikko aikaa, ennenkuin lähdemme viemään häntä takaisin kohti kainuuta. 

Oikein mukavia hellepäiviä teille kaikille!