Niin on taas saatu tämäkin viikko päätökseen.

Esikoinen on jo viikko sitten saatu kotiin Lontoon matkalta. Matka oli ollut upea ja ostoksia tuli tehtyä ja muutenkin oli nautittu. Jopa ennalta pelätty musikaali oli osoittautunut aivan mahtavaksi kokemukseksi. Ja tulihan siltä reissulta myös rakkaus. Äiti tosin epäili tätä jo aiemmin, kun neidin nimi alkoi yhä useammin esiintyä puheissa ja nyt on sitten jo käyty neidin luona ja neiti on ollut meillä. Oikein mukava tyttö, toivottavasti sydänsuruja ei tarvitse ihan heti kärsiä. On jännä huomata, miten oma lapsi muuttuu: ääni pehmenee kun hän puhuu tytölleen ja kädet käyvät kuin varkain silittämässä hiuksia. Niin kaunista ja herkkää!

Viime perjantaina sitten olimme siellä koulutuspäivillä. Anti oli hyvä ja oli tosi kiva tavata tuttuja ja oppia jälleen tuntemaan uusia henkilöitä. Ruoka myöskin tällä matkalla oli taivaallista ja juomat liian hyviä....Lauantai meni paremmin sängyn pohjalla.

Keskimmäinen aloitti jälleen jalkapallon pelaamisen. Nyt on takana kolmet harjoitukset ja kivaa on ollut, vaikka nilkat eivät tahdo tätä hommaa kestääkään.

Keskimmäinen myöskin halusi syksyn Nallesta itselleen sukat, joita sunnuntaina aloittelin. Kiva neuloa kirjoneuletta, kun ei langanjuoksut tee kiusaa.

Töissä on kiirettä. Lama näkyy meillä jo selkeästi, mutta työkaverit pelkäävät mitä tulee syksystä. No, onneksi meillä kuitenkin on kivaa vaikka onkin paljon töitä. Mies oli myös soittanut työnantajalleen ja saanut onneksi vähän positiivista tietoa. Muutaman kuukauden sisällä saatetaan jo kutsua takaisin töihin. Kyllä se olisi niin ihanaa. Ensimmäiset päivärahalaput on saatu sisään, mutta mitään tietoa siitä milloin rahat tulevat ei ole. Liiton sivuilla on aina vaan teksti, että käsitellään viikolla 6 tulleita hakemuksia. Ei paljon hymyilytä!

Esikoinen onneksi sai kesätöitä. Hän voitti kaupungin arvonnassa kuukauden työpaikan. Oppia sekin ja saa edes vähän omaa rahaa. Lapsilisä kun kesällä loppuu eikä näin suurituloisten vanhempien lapset saa opintorahaa. P***a juttu!

Blogitauon aikana olen saanut siivottua esikoisen huoneen, eteiset, olohuoneen ja wc:n. Vielä olisi nuorempien herrojen huone, meidän makuuhuone ja keittiö. Pikkuhiljaa etenen, kun en kerralla jaksa.

Nyt lähden jatkamaan keskimmäisen sukkaa ja katsomaan Ilman johtolankaa. Pidän edelleen sarjasta, vaikka sitä on tullut jo pitkän aikaa.

Sunnuntaina tulevat äiti ja isovanhemmat kahville ennenkuin lähtevät risteilemään. No, maanantaina saankin sitten mennä äidin autolla töihin, tänään avasin pyöräilykauden. Kyllä oli mukava saada sellainen "raitisilmamyrkytys" aamulla ja illalla, kun ulkoilu on muuten nyt ollutkin aika vähäistä. Toivottavasti kelit pysyvät jo hyvinä!

Hyvää viikonloppua kaikille!