Ehtii vielä tässä kirjoitellakin, kun lähtö on vasta huomenna aamulla. Mukaani lähtevät meidän pojat ja esikoisen tyttöystävä.

Kaksi päivää olin taas jo töissä. Tuntuu kyllä etten ole vielä oikein kunnossa, mutta tuo risteily ja ensi viikon työpaikan kokkarit saavat minut nyt muutaman päivän pysymään työpaikalla. Kokkareiden eteen olen tehnyt niin paljon hommia, että haluan ehdottomasti olla  paikalla. Ehkä sen jälkeen jo työtahtikin rauhoittuu. Flunssa-aalto vaivasi koko työpaikkaa. Yksi meistä oli ihan kesälomalla ja kaksi vielä minun jälkeenikin sairaslomalla. Ja loput tekevät töissä kuka enemmän ja kuka vähemmän sairaana.

Tänään on ollut tosi hieno ilma. Tein meillä pienellä pihalla syksyn ensimmäiset pihatyöt ja ajattelin lähteä pyörälenkille. Nuorimmat lapset ovat kuitenkin sen verran flunssaisia etten saanut seuraa ja totesin, ettei se taida niin hyvää minullekaan tehdä, joten lepäilemme kotona. Pyykkiä kuitenkin laitoin koneeseen ja vien ne vielä pihalle kuivumaan. Ehkä käyn pikaisesti pyörällä lähikaupassa hakemassa aamuksi rahkaa, kun pojat söivät jo kaikki eilen ostetut. Eivät ne niistä ennen ole pitäneet!

Kaupungissamme alkoi koulussa välipalakokeilu. Ostin molemmille nuoremmille 10 euron kortin ja toinen oli jo päässyt perjantaina kokeilemaan. Sämpylä ja mehu 1,20 euroa. Ja sämpylän välissä oli ollut juustoa, kurkkua, tomaattia ja paprikaa. Lisäksi sämpylät oli leivottu aamulla koulussa ennen päivän alkua. Toivottavasti kokeilu jatkuu! Kyllähän pojilla on ollut tähän saakka kova nälkä koulun jälkeen kun ruokailu on jo ennen yhtätoista ja koulu päättyy vasta kolmelta. Sen jälkeen on helposti haettu sipsiä ja suklaata kaupasta, joten koulun tarjoilu tuntuu ehdottomasti paremmalta.

Huominen päivä tosiaan vietetään laivalla risteillen ja maanantaiaamuna mies hakee meidät laivalta töihin ja kouluun. Kiva rentoutumispäivä tiedossa ja hyvää ruokaa!

Olin aivan haltioissani kun työkaveri tuli lapin reissultaan ja toi minulle tuliaisiksi käsinmaalatun silkkihuivin. Ihanat sateenkaaren tai revontulien värit! Se on tosi kaunis!!!

Hyvää viikonloppua!