Koska eilen loppui aika vähän kesken, tuli tekstistäkin vähän töksähtelevää. Yritetään taas jatkaa tätä ajatuksen virran kuljettamista tähän ruudulle.

Pitkästä aikaa eilen luin kaikki omalla suosikkilistallani olevat blogit ja jo siihen menee aikaa vähän enemmän kuin hetki. On ihana katsella mitä kaikkea kaunista ihmiset saavat käsillään aikaiseksi. Seuraan siis pääsääntöisesti käsityöblokeja, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Moninainen esim. kuuluu ehdottomiin suosikkeihini näiden käsityöblogien ulkopuolella ja tietysti Titti, jonka kauniit kuvat saavat minut lähes kuolaamaan tässä blogien äärellä.

Esikoisella oli tänään matematiikan loppukokeen ensimmäinen osio. Hän siis käy IB-lukiota, joten heidän "kirjoituksensa" ovat jotain ihan muuta kuin mitä itselläni on joskus ollut. Huomenna olisi toinen koepäivä, joten jännitettävää vielä riittää. Kävin muutenkin tutkailemassa hänen edellisten kurssiensa arvosanoja ja täytyy sanoa, ettei hänestä kyllä huolta ole. Heidän paras arvosanansa on 7 ja esikoisen arvosanat ovat viiden ja kuuden välissä. Ja kun näillä arvosanoilla ei ole edes merkitystä jatkoon  hakiessa, vaan ainoastaan sen loppukokeen tulokset ratkaisevat. Siihen kyllä sitten kuuluu myöskin suullinen koe ja erilaisia kirjallisia tehtäviä. Ja tietysti englanniksi. HUH!

Kovasti olen miettinyt seuraavien lasten rippijuhlia, joihin ei enää ole kuin kuukausi. Kohta pitää tehdä kutsut ja hankkia puvut. Valokuvaaja on varattava, vaikka juhlapaikalle tuleva kuvaaja on jo tilattu ja juhlapaikka varattu sekä alustavasti sovittu ruoasta. Eli hyvässä vaiheessa ollaan. Oma pukukin pitäisi löytää, kun en ala ottamaan stressiä mistään käsitöistä tässä vaiheessa. Kun ei ehdi, niin ei ehdi.

Eilen kuulin serkkupoikani menneen kihloihin ja viime viikolla sain parhaalta tyttöystävältäni tiedon, että hänen tyttärensä vihitään kesällä. Missä vaiheessa ne lapset noin kasvoivatkaan??? Kohtahan minusta tulee mummo (HUH!!).

No, se on onni, että kun nuorena tekee lapset, on itse vielä parhaassa iässä, kun omat lapset ovat jo lähes aikuisia ja aikuisia. Vaikka onhan tässä ympäristössä niitäkin ystäviä, jotka vielä tässä iässä saavat lapsia. Itse en taitaisi jaksaa enää, joten nosta hattua teille jotka jaksatte.

Tässä taitaa olla taas tämän iltainen tajunnanvirta. Jatketaan kun ehditään. Mukavaa loppuviikkoa!