Olenkin ollut harvinaisen tehokas tänä iltana. Pesin koneellisen pyykkiä, siivoilin nurkat ja imuroin. Jokin harvinainen pistos varmaan.....

Viikko meni tuttuun malliin. Nuorimmainen aloitti maanantaina yleisurheiluharjoitukset oikein seuran parissa ja viihtyi hyvin. Tosin lapselta löytyi paljon uusia lihaksia kuntopiirin jälkeen, mutta sehän on vain hyvä. Keskiviikkona oltiin toinen kerta ja edelleen tuntui mukavalta.

Aiempi työkaverini  sai maanantaina illalla tyttövauvan, jota kävin keskiviikkona laitoksella katsastamassa. Vauva painoi saman verran kuin meidän esikoinen aikoinaan, mutta ihmettelin, että miten hän voi olla niin kevyt. Niin sen unohtaa millaisia vauvat ovat. Mutta onneksi kuume ei lainkaan iskenyt. Taidan olla jo riittävän iäkäs nauttiakseni lasten kasvamisesta.

Töissä on ollut suhteellisen kiire viikko, joten on kiva ollut illalla vähän huilata. Talviuinnille en ole vielä ennättänyt, vaikka sauna aukesi viime viikolla. Jokainen uintipäivä on satanut vettä ja kun on ollut kotiin päästessä kuin uitettu koira, ei ole enää ollut halua lähteä uimaan.

Esikoisen ensimmäinen kurssi lukiossa on päättynyt ja arvosanat ovat jatkuneet samanlaisina kuin yläkoulun puolella, eli onneksi mitään notkahdusta ei ole tapahtunut. Ehkä jopa parannusta kun opiskelukieli kuitenkin on englanti.

Nyt tv:n viereen löhöämään! Hyvää viikonloppua!