Tänään on sitten vietetty tätä työväestön ja opiskelijoiden suurta juhlaa. Kävimme kaupungilla katsomassa ihmisiä ja ulkoilutimme mun lakkiani, jotta sekin näkee kerran vuodessa päivänvalon. Huomenna sen saa taas laittaa laatikkoon vuodeksi odottamaan. Eilen illalla avattiin kesän grillikausi. Ihania grillattuja perunoita ja makkaraa ihan suomalaisittain. Vähän kylkeen vielä salaatteja ja pullo punaviiniä niin hyvää oli. Samalla kun juhlittiin yhteistä 25 vuotista taivaltamme. Sitten pelattiin koko perheen kesken muutama erä mölkkyä ja pidettiin rauhallista kotivappua.

Viikolla kävimme kyläilemässä pikkupoikien kanssa entisellä työkaverilla. Hänellä on ihanat pienet lapset 2 -vuotias suloinen poika, joka tykkäsi kovasti pelata palloa isojen poikien kanssa ja ihana hymyileväinen reilu puolivuotias tyttö. Vein hänelle kutomani housut, joista tuli muuten ihan housujen näköiset ompelun jälkeen sekä sukat. Äiti oli todella mielissään, kun sai itse tehtyä tytölleen. Pikkumies sai uuden pallon, joka oli pitänyt saada illalla myös viereen, kun meni nukkumaan. Lähes unissaan hän oli vielä todennut menevänsä pelaamaan palloa poikien kanssa. Ystävättäreni oli niin onnellinen ja seesteinen, että häntä oli aivan häkellyttävää katsella. Hän todella nautti lapsistaan ja äitinä olosta. Mietti kyllä töihin paluutaankin, mutta ei vielä muutamaan kuukauteen.

Töissä on putsattu kaappeja turhasta tavarasta muuttoa ajatellen ja kerrytetty jätesäkkien määrää. Arkistointia on pitänyt myöskin tehdä, jotta papereiden muuttaminen uuteen osoitteeseen on helpompaa viikon kuluttua. Uusi huoneeni vain tulee olemaan pienempi  kuin tämä tämän hetkinen, joten eipä tarvitse kaikkia tavaroita uuteen paikkaan viedäkään. En kyllä tiedä, miten jatkossa onnistuu kaikki työnteko, kun nytkään ei ole turhaa tilaa. Mutta murehditaan sitä vasta jos sitten myöhemmin. Avarin mielin uusiin seikkailuihin.

Tällä viikolla oli myös syntymäpäiväni! Mies teki minulle pihalle uuden kukkamaan ja osti pienen sammakkokoristeen, kun lempinimeni on joskus aikoinaan ollut Kermit.

Äidin huivi on valmistunut ja tänään olen neulonut mammalleni rinsessakämmekkäitä äitienpäivälahjaksi. Viime vuonna hän sai sukat ja nyt tulee samasta langasta kämmekkäät. Vähän samaan tyyliin kuin siskokin sai. Sitten pitäisi vielä ehtiä neuloa anopille sukat. Malli ja lanka on jo valmiina, huomenna pitää ostaa riittävän ohuet puikot. Anoppi kun saa puuvillaiset Fifit. Äitienpäivähän onkin jo viikon kuluttua, toivottavasti sukat ehtii siinä ajassa. Eipä meillä kyllä ensi viikolla niin mitään erikoista olekaan, joten iltaisin ennättää neuloa tv:n ääressä, kun lätkää katsotaan.

Tällä hetkellä tämä slow life tuntuu hyvältä. Mies saa ensi viikolla tietää saako uuden työpaikan, joten sitten katsellaan tilannetta taas eteenpäin. Nyt rauhallista illan jatkoa!