Siis kaupunkimme sillalla ei suinkaan minulla!!! Täällä sitä jännitetään koska Myllysilta kokonaan romahtaa vai romahtaako. Enpä ole nähnyt yhtä paljon kävelijöitä joen rannassa pitkään aikaan kun tänään oli jo aamusta Aurajoen rannoilla. Vein poikaani musikaalitreeneihin ja ihmettelin väen määrä. No, okei, ilma oli mahtava ja houkutti ulkoiluun, mutta yleensä se täällä houkuttaa Ruissaloon ja meren jäälle. Oli niitä kulkijoita kyllä sielläkin, kun itse siirryin avantoon. Näillä keleillä uimarille tulee vähän sellainen Korkeasaari tunnelma, kun ihmiset tuijottavat meitä uimareita ja ottavat jopa kuvia kännykkäkameroillaan. Sitä tosin tekevät pääsääntöisesti ulkomaalaiset opiskelijat, jotka sitten lähettävät varmasti viestejä kotiin, että "Hulluja nämä suomalaiset!". Olen kerrankin pitänyt oikein ulkoilupäivää, kun äsken  vielä kävin hiihtämässä 5 km:n lenkkini ja nauttimassa metsän hiljaisuudesta. Montaa muuta hiihtäjää ei enää ollut metsälenkillä. Hekin ovat pääsääntöisesti tuolla jäällä.

Muuten viikko on taas mennyt kiireessä. Sitä ei tosin vieläkään ole töissä, mutta illat menevät nopeasti. Lisäksi tuli niin paha mieli viikolla, kun miehelle soitettiin, ettei töitä ole ennen alkusyksyä luultavasti Helsingissäkään. Mitäs hitto vieköön lupasivat niin tosissaan, että kyllä varmasti maaliskuussa aloitetaan. Taas joudutaan miettimään, että miten tästä eteenpäin. Kesällä kun on juhlat ja kaikki. Sitä kun ei voi pojilta viedä, että teitä ei juhlitakaan, kun rahat on vähissä. Eiköhän se taas jollain tavalla saada hoidettua.

Ihan hieman olen aloittanut äidin pöytäliinaa, mutta jotenkin tuo virkkaus ei vain oikein natsaa. Pitää varmasti ostaa sukkalanka ja tehdät sukat nimipäiväksi ja yrittää saada liina valmiiksi syntymäpäiväksi kesällä. Silloin kun on mukavampi virkata.

Lukeminenkin on jäänyt edelleen vähiin. En tiedä miksei oikein sekään tällä hetkellä natsaa. Viikolla kävin myös verikokeissa, kun menen ensi viikolla työterveystarkastukseen. Toivottavasti olen vielä työkuntoinen. Heh!! Nivelrikkoinen varpaani ei pidä hiihtämisestä eikä toinen lonkkakaan siitä oikein pidä, mutta sisulla mennään. Joten varmasti olen ihan työkuntoinenkin. Tuntuu vain siltä, että kun ei ole kovin paljon päivällä töitä niin illallakin on ihan vetämätön. Ja toisekseen, minähän inhoan tätä kevään tuloa! Olen silloin aina ihan väsynyt ja vetämätön. Kesä menettelee, mutta parasta aikaa on syksy!!

Oikein hyvää viikon alkua kaikille!