Tosin vähän mä huijasin, kun en pystynyt vielä ostamaan uusia laatikoita poikien sänkyjen alle, niin jätettiin niiden siivous tilipäivän jälkeiseen aikaan. Pyyhin silloin vasta pölytkin, koska sänkyjen aluset ovat niin pölyisiä paikkoja, etten viitsi tehdä siivousta kahteen kertaan. Nyt sinne huoneeseen kuitenkin mahtuu ja tavarat ovat hetken hyvässä järjestyksessä.

Kerkesin pestä myös koneellisen pyykkiä, jotka laitoin vielä pihalle kuivumaan. Eihän ne siellä kuivu, mutta otan ne sitten saunan jälkeen sisälle, niin kuivuvat hyvin yön aikana jälkilämmössä.

Mies ja keskipoika olivat jo aamulla metsäkierroksella ja lähtivät nyt juuri uudestaan. Tosin sen alueen puput tuntevat jo auton ja lähtevät "sata lasissa" naapuritontille, kun meidän auto menee alueelle. En ymmärrä miten se on mahdollista, mutta samaten sorsat siirtyvät kaupungin alueelle, kun metsästysaika alkaa.

Mies kävi viikolla poimimassa ison ämrärillisen sieniä ja puolukoita. Sienet on jo pakkasessa ja puolukat putsattu. Hain tänään purkkeja, joihin saamme soseen tehtyä. Se on hyvää mm. huomenna tarjottavan merimiespihvin kanssa nam.