No niin, taas on saatu viikko päätökseen ja vietetty tänään jo rauhallista lauantaita. Työviikko meni nopeasti ja perjantai oli miehen ensimmäinen virallinen lomautuspäivä. Jäähallissa istuttiin jälleen tiistaina ja onneksi torstain peli käänsi kaupunkimme joukkueen vielä taistelemaan play off:eista, jotta voimme jännittää edelleen. Serkkupoika siellä pelaa ja sitä aina tiukasti seurataan.

Tänään olen tehnyt vuosittaista hommaani eli kirjannut taloyhtiön kirjanpitoa. Äitini taloyhtiössä toimin kirjanpitäjänä ja isännöinnin perin isäni kuoleman jälkeen. Homma on mukavaa ja olisi tietysti helpompaa kun sen tekisi useammin. Mutta laiskuus valtaa aina. Varsinkin kun teen työkseni hommia koneella, ei millään tahdo jaksaa tehdä niitä enää illalla kotona.

Esikoisella oli tänään koulupäivä, joten päivä rytmittyi sen mukaisesti. Nuorimmainen oli kaverinsa luona tekemässä esitelmää, mistä muusta kuin äidin kiekkoilevista serkkupojista. Kyllä on pojilla fanit tässä taloudessa. Ylpeänä esittelivät toiselle omassa huoneessaan olevaa kirjahyllyn vitriiniä, jossa on poikien kuvia ja kiekkoja yms rekvisiittaa, kun serkku kävi kylässä viikko sitten.

Ruokana olemme tänään nauttineet taas isännän tekemistä sorsapadoista ja kastikkeista. Ihania olivat ja pullo punaista meni siinä kyytipoikana. Vielä illalla nautimme kahvit ja donitsit, kun ostin jo tänään naisten päivää varten. Ostin myös kukat itselleni, kun varmimmin sain ne itse ostamalla. Eipä silti, kyllä ostan joskus muutenkin kukkia maljakkoon. Pidän kovasti leikkokukista ja kun ystävättärilläni oli muutama vuosi sitten kukkakauppa, toimin heidän kuljettajanaan viikottaisella puutarhakäynnillä ja ah, miten ihanaa se olikaan. Sääli, että tytöt lopettivat kaupan pidon. Jos olisin ollut floristi, olisin voinut vaikka jatkaa toisen kanssa kaupan pitoa, mutta ei kahdesta "sihteeristä" ole kukkakaupan hoitajaksi, kun sidontataito puuttuu. Ehkä vielä joskus on varaa vaihtaa ammattia....

Vähän on tullut tänäänkin kerroksia vauvan housuihin kun on katseltu tv:tä, mutta koneen ääressä tunti päivällä sai aikaan sen, että hartiat jumiutuivat. Täytyy hellittää välillä!

Nyt on taas sauna lämpöisenä ja lapset pihalla pelaamassa, joten kohta saunaan ja sitten tv:n ääreen vielä toviksi. Tänään aion mennä ajoissa nukkumaan, kun viime yökin jäi vähän lyhyeksi. Esikoinen haettiin kaverin luota vasta puolen yön jälkeen ja vietiin vielä toinen kaveri kotiinsa siinä samalla. Olen pitänyt tapanani hakea lapset aina iltariennoista, kun ei koskaan tiedä, mihin joutuu kun yksin kulkee. Tämä on tietysti saanut aikaan sen, että toisten kaverien vanhemmatkin antavat lapsensa olla kauemmin liikkeellä, kun tietävät, että me kyllä hoidamme kaikki liikkeellä olevat kotiin. Minusta on niin ihanaa, kun nämä murkut tulevat autoon ja juttelevat kaverin äidille kuin kaverille ja kertovat kaikki tärkeät asiat. Olen varmasti ensimmäisiä, jolle on kerrottu mm. tyttöystävistä. Parhaat naurut sainkin kerran, kun kaksi kaveria oli jo autossa ja olin lähdössä liikkeelle ja oma poika huusi auton takaa, että älä lähde äiti vielä, hän laittaa täällä kitaraa autoon. Kyllä meillä oli hauskaa!

Mutta hyvää viikonloppua kaikille! Ja Marille tiedoksi; haen sen meemin jonain päivänä, ehkä jo huomenna!!!