Onko mitään ihanampaa kuin puhtaat ja raikkailta tuoksuvat lakanat saunan jälkeen? Ei taida olla! Kesällä ulkona kuivatut lakanat tuoksuvat niin ihanille, että niitä tekee mieli vaihtaa usein. Talvella ei niin usein viitsikään. Olen kyllä sen verran laiska tyyppi, että vaihdan lakanat kerran kuussa. Uudet valitset aina vähän sen mukaan, mikä vuodenaika on menossa. Kesällä kesäkukkia ja kirkkaita värejä, syksyllä tummia lakanoita, joihin on ihana käpertyä pimeänä iltana, jouluna punaista ja keväällä keltaista ja vihreää. Miten te muut valitsette lakananne???

 

********************

Onpa tässä taas mennyt aikaa kun en ole ehtinyt kirjoitella. Tai jaksanut tai miten vaan......Huomenna on viimeinen sairaslomapäivä, melkein kaksi viikkoa olen potenut poskiontelontulehdusta. Jatkuvaa pientä lämpöä ja painontunnetta poskissa. Tänään loppuu lääkekuuri, mutta olen halunnut olla kunnolla kotona sairastamassa, sen verran pahoin se keuhkokuume minut pelästytti pari vuotta sitten. Nämä melkein kaksi viikkoa on kulunut sitten vaakatasossa. Olen tyhjentänyt samalla digiboxia ihan urakalla ja saanutkin sinne paljon lisää tunteja. Välillä on tarvinnut ottaa pienet päiväunetkin ja joinain päivinä olen käynyt ihan lyhyillä lenkeillä Ekan kanssa, kun ei muita ole ollut kotona. Kyllä on ollut koiraparka ihmeissään, että missä mennään, kun ei ole päässyt pitkälle lenkille pitkään aikaan. Ehkä jo viikonloppuna alkaa olo olla sellainen, että jaksetaan vähän liikkuakin.

Niin ja heti tässä tiedoksenne; en saanut sitä työpaikkaa. Haastattelu oli lyhyt ja ytimekäs ja sen jälkeen jo olin melko varma, ettei paikka tule minulle. Toisaalta vähän haikeaa, olisi ollut kiva kokeilla jotain ihan uutta, mutta toisaalta olen tyytyväinen, ettei tarvitse aloittaa matkalaukkuelämää vaan saan olla kotona. Talous vain huutaa hoosianna edelleen, mutta pakko tässä vain on mennä eteenpäin päivä kerrallaan ja kuten kaveri totesi niin, ei se raha ole aina kaikki kaikessa. Kunhan ruokaa saa ja autot polttoainetta niin eiköhän siinä jo ole kaikki. Niin ja laskut maksettua. 

Taisin muuten sillä työhaastattelumatkalla paleltua oikein kunnolla, koska silloin oli jo nuhaa, mutta siellä oli niin kylmä, että palelin koko päivän. Perjantai meni töissä ihan tukkoisena ja sitten tehtiin se virhe, että mentiin lauantaina mökille haravoimaan ja saunomaan. Ei ainakaan ollut kovin lämmintä. No, siitä tämä tauti sitten kunnolla alkoikin. 

Viime sunnuntaina kävimme hakemassa esikoiselle pyykkikoneen siskon apen kuolinpesän tyhjennyksestä. Samalla otettiin pojalle myös päiväpeitto ja keittiön lamppu sekä meille yksi tuoli ja muutama matto. Joten tavaraa oli auto täynnä. Niin ja yksi nojatuoli tuli vielä tänne pojan huoneeseen.

Nyt alkoi suosikkisarjani (siis yksi niistä) Nashville, joten siirryn tv:n ääreen! 

Mukavaa lokakuuta kaikille!