Runoissa pitää mielestäni olla riimit. En tahdo ymmärtää runoja, jotka eivät ole missään runomitassa. Minusta sellaisia runoja on helpompi lukea, joissa on riimit ja ne rimmaavat. Itse olen aivan onneton runojen kirjoittaja ja välillä tuntuu, että myös tämä proosan kirjoitus on aivan surkeaa. 

Mutta voihan riimi olla myös härkää. Ja sehän onkin sitten hyvää. Kuten ruoka mielestäni yleensäkin on.

+++++

Minulla on tänään ollut tosi huono päivä. Aamulla kaikki tuntui hyvältä, mutta jotenkin koko päivä on mennyt itkua niellessä. Taloudellinen tilanne on aivan onneton. Aloin jo miettiä, että kun lapset eivät saa kesätöitä ja kuitenkin tarpeet ovat melko suuria koko ajan, että minun lienee aika hakea jotain ylimääräistä työtä. Ehkä joku kauppa ottaisi minut illoiksi ja viikonlopuiksi. Jos sillä sitten saisi taloutta tasapainoon. Yhden palkalla kun tuntuu olevan mahdotonta elättää neljää henkeä, koiraa ja esikoista tuolla maailmalla. Nyt kun tuntuu, että hänenkin varansa alkavat vähentyä. Sitten vielä nuorin halusi lähteä kanssani kävelylle, kun vein koiran ulos. Hänen viestinsä olikin sitten taas selvää pässinlihaa. Äiti on ihminen, johon hän ei voi luottaa ja minusta tulee ilkeä ja hullu kun käytän alkoholia. En ole ollut humalassa yli vuoteen, mutta hänen mielestään saunaolut saa minut ihan sekaisin. Joten sellaisia kehuja meidän perheessä tulee. Onneksi ei ollut äitienpäivä!  No, tänään alkoi taas se aika kuusta, joten ehkä tästä taas paremmalle mielelle tullaan kunhan viikko on kulunut. Ensimmäisiä vaihdevuosioireita taitaa alkaa esiintyä, kun viime yönä heräsin siihen, että olin ihan hiestä märkä. Näitä on ollut joskus jo aiemminkin ja taitavat kaikki osua aina näiden tiettyjen päivien alkuun. Kyllähän se iän puolesta jo pitäisi ehkä jotain oireita ollakin. Onneksi luin jostakin, että masennuslääkkeet saattavat pitää pahat vaihdevuosioireetkin kurissa. Toivotaan näin!

Mutta tästä se on taas uuteen viikkoon ponnistettava. Palaillaan huomenna! Onneksi tapaan töiden jälkeen pari ihanaa entistä työkaveria.