Älyttömän nopeasti menikin! Maaliskuu alkoi jo ja pitäisi kevään tulla. Toivottavasti se tapahtuu nopeasti, sillä minä en pidä keväästä. Se loska jota lumien sulaminen tuottaa ja kelit joista ei aamulla tiedä mitä illalla on, eivät kuulu mieluisiin.

Hymyilevä tyttönen tuossa kommentoi, että kuulostan virkeämmältä kuin vähän aikaa sitten. Ja huomaan sen itsekin. Olen varma, että sen aiheuttaa minulle tuo avanto! Kaksi kuukautta ilman sitä ihanaa tunnetta kylmästä vedestä ja kuumasta saunasta ja ihanasta rauhasta sai minut jo lähes masentumaan. Onneksi nyt olen päässyt käymään vedessä monta kertaa viikossa. Viikonloppunakin olin molempina päivinä.

Perjantaina mieheni vei auton peltiremonttiin omalle luottokorjaamollemme ja onneksi lähti liikkeelle jo aamulla. Hoitokodista oli soitettu, että mamma voi huonosti. Hän oli hyvin väsynyt, nukahteli kesken aamupalankin. Lisäksi rinta ja oikea kylki olivat ihan mustat ja kasvot vähän kellahtavat. Äiti ja mieheni lähtivät heti viemään mammaa terveyskeskukseen, jossa odottelivat monta tuntia ennenkuin asiat taas etenivät. Mamma oli kipeä ja väsynyt ja joutui vielä odottamaan. Lopulta onneksi pääsi sairaalaan ja on ollut nyt sisällä koko viikonlopun. Vointi kääntyi taas paremmaksi ja kaikki arvot ovat ihan hyviä, joten varmasti hän huomenna pääsee pois. Näin toivomme. Nyt kun hän lopultakin on hoitokotiin niin kotiutunut, että kaipaa sinne papan kanssa istuskelemaan, olisi kiva, ettei sairaala-ajasta tulisi kovin pitkää. Mitään selkeää syytä tälle kohtaukselle ei siis tullut, mutta ilmeisesti tuo huonotoiminen maksa aiheuttaa näitä kaikenlaisia temppuja vanhalle ihmiselle. Koska mamman vointi parani, emme lähteneet täältä sitten esikoisen autolla häntä edes katsomaan vaan odotamme että saamme oman auton ja menemme sitten taas hoitokotiin. Tietysti jos tulee käänne huonompaan lähdemme vaikka heti menemään, mutta vielä sitä toivoo, että on aikaa.

Tänään olen tehnyt kirjanpitoa viime vuodelta tuossa sivutyössäni ja sainkin sen hyvää alkuun. Ei mene kuin hetki, että saan kaikki kuntoon ja paperit tilintarkastajalle.

Toisen työkaverin sukat tulivat valmiiksi perjantaina ja eilen ja tänään sain jo toisen työkaverin toisen sukan valmiiksi. Onneksi vielä on aikaa torstaihin, jolloin heidät tapaan kokouksen merkeissä. Kyllä tavallisia sukkia neuloo paljon nopeammin kuin noita kuvioneuleisia. Mutta mielestäni nuo kuvioneuleuleiset ovat kyllä tosi kauniita.

Lukemisena on tällä hetkellä Robin Cookin Äkkikuolema, eikä sitäkään malttaisi jättää kädestään. Se on taas taattua sairaaladekkaria.

Pyykkiä tuli tänään pestyä ja pino alkaa mukavasti huveta. Ehkä tässä jossain vaiheessa jo ehtii jopa siivoamaan. Vielä en ole ottanut asiasta mitään paineita, kun villakoirien sekaan sovitaan eikä porukkaa häiritse.

Esikoinen on koko viikon viettänyt kaverinsa kämpillä ja on siellä vielä ensi yönkin. Hän on edelleen tehnyt paljon kouluhommia ja lukenut myös kemian koetta varten, joka on vasta viikon kuluttua. Hienoa, että hän on jaksanut!

Nyt olisi syytä mennä nukkumaan, jotta jaksan aamulla lähteä töihin jo samaan aikaan miehen kanssa. Yhdellä autolla - samaa matkaa!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!