Tänään olen jälleen käynyt uimassa. Vesi oli ihanaa ja jäätymistä tapahtui jälleen koko ajan. Matka saunalta laiturille sen sijaan oli kylmää, sillä taivaalta satoi kovan tuulen kanssa jotain jäätävää tihkua. Mutta viisi kertaa kävin uimassa!

Nyt äitikin pystyy lukemaan täältä mitä meille kuuluu, sillä hän on ollut tosi kiltti ja sai joulupukilta itselleen koneen, jonka käyttöä sisko miehineen on hänelle nyt opettanut. Toivottavasti hän löytää myöskin tänne, osoitteen hänelle laitoin jo tiedoksi. Mukavia hetkiä internetin ihmeellisessä maailmassa.

Keskimmäinen poika ampui tänään ketun. Ensimmäinen laukaus uudella aseella ja heti maaliin. Tarkka kaveri!

Esikoinen oli eilen illalla juhlimassa ja tapaamassa kavereitaan, kun oli kerrankin teatterilta vapaapäivä. Ei tosin olisi kannattanut, sillä tänään oli teatteri ja olotila ei ollut ihan parhain. No, siitä sitä oppii. Autolla en häntä teatterille päästänyt vaan kävin viemässä ja haen sitten illalla. Ja käymme yhdessä viemässä kaverin Loimaalle, jos tarve vaatii. Ensimmäisenä korttitalvena ei sentään riskeerata koko elämää.  Enää ei ensi-iltaan ole kuin viisi iltaa! Ensi perjantaina klo 22 tiedämme, miten meni! Esityksen jälkeen tulemme meille tuttavien kanssa ottamaan lasilliset kuohuvaa ja juhlistamme näin esikoisen ensi-iltaa!

Nuorimmainen on ollut kuumeessa nyt pari päivää. Perjantai-iltana lämpöä oli 37, yöllä 37.8. Kuitenkin hänen piti eilen päästä kaverin luokse tekemään esitelmää maantiedon tunnille ja niinpä hän droppasi itsensä buranalla ja oli päivän kaverilla. Tänään lämpöä on ollut 38.3., joten huomenna on tiedossa kotipäivä.

Vuoden ensimmäinen käsityö on aloitettu. Työkaverilla on syntymäpäivä perjantaina ja hän saa sukat. Kukaan ei varmaan arvannut???

Nyt on mentävä hakemaan esikoinen teatterilta.'

Mukavaa alkavaa viikkoa!