On tullut tässä harrastettua koko viikko ja vielä viikonloppukin. Enkä ole edennyt kuin poikien huoneen ja eteiset. Tosin siinä samalla on hävitetty vaatteita ja siivottu vähän kaappiakin. Mutta vielä on kaksi viikkoa aikaa saada loput huoneet kuntoon ja saunan voi siivota vasta joulukuussa. Sinne kun eivät vieraat mene.

Eilen ja tänään on syöty jäniskastiketta ja perunoita. Miniäkokelaskin huijattiin syömään pupua! Eikä edes kauhistunut, kehityskelpoinen yksilö siis.

Tämä pupu saatiin torstaina ja naapurin koira oli ulkona kun tulimme sen kanssa kotiin. Koira tuli vauhdilla katsomaan ja haistelemaan pupua ja tarttui sitten kiinni takajalasta. No, sen taistelun voitti mieheni ja koiralle luvattiin luut. Koko illan kaveri oli odottanut tuulikaapissa luita ja kun minä lähdin käymään uimassa koira oli ulissut kotona, että nyt ne meni eikä tullut luita. Perjantaiaamuna luut sitten annettiin koiralle, kun hän istui meidän portille eikä mennyt minnekään. Tänään tulimme kotiin, niin koira oli kääntynyt kesken lenkin takaisin ja tuli suoraan meidän luokse katsomaan mitä meillä on tuomisina. Kauhea ulina, kun mieheni siirtyi vaan pihalle eikä antanut koiralle mitään. Onneksi varastosta löytyi vielä kauriin alaleuka, joka olikin oikein herkkua hampaineen kaikkineen. Aika epeli!

Keskimmäisen pojan koululla oli viikolla koulu-uhkaus. Koulun vessaan oli kirjoitettu kaksi uhkaavaa viestiä koskien viime perjantaita. Tilanne ratkesi niin, että koululla oli koko päivän kolme poliisia ja vain n. puolet oppilaista. Meidän poika oli koulussa, kun ajattelimme, ettei kukaan todella jonkun teon toteuttaja kirjoita sitä ennen löydettäväksi. Ehkä olen vähän liian hyväuskoinen, mutta onneksi mitään ei tapahtunut.

Torstaina sain uuden työkaverin. Vaikuttaa ihan mukavalta ihmiseltä. Onneksi kuitenkin vielä kaksi viikkoa on vanha työkaverini  paikalla ennen kuin hänen eläkepäivänsä alkavat.

Isänpäivänä olimme porukalla onnittelemassa minun pappaani ja kävin samalla isän haudalla. Sisko löysi appeni haudan ja vei sinne kynttilän. Päivä oli mukava ja vietettiin äitini luona.

Uimassa kävin torstaina ja lauantaina. Vesi on nyt n. + 5 astetta. Neljä uintikertaa ja kolme kertaa saunassa on ollut tämän syksyn tahti. Ihanaa! Lauantaina olimme yhdessä ystävättäreni kanssa reissussa. Olikin mukava välillä käydä kaverin kanssa niin  oli juttukaverikin saunoessa.

Nyt hyvää alkavaa viikkoa kaikille!