Kai se nyt on jo oikeasti tullut? Lumet ovat vähentyneet vauhdilla ja Turun Aurajoen jäätkin ovat jo täältä meidän kohdaltamme aika vähissä. Perjantaina työpaikan kohdalla oli aikamoiset ahtautumat, mutta hyvin ovat menneet alaspäin.

Viikko on saatu taas päätökseen. Perjantaina pidin liikuntatunnin kävelemällä kotiin, eilen kävin lenkillä poikien kanssa kaupungilla ja ihailin näyteikkunoita ja tänään on tarkoitus lähteä entisen työkaverin kanssa. Se reissu onkin useamman tunnin mittainen ja nautinnollinen. Kunhan se työkaveri saa itsensä hereille eilisen huoltopäivänsä jälkeen. Hän nimittäin toimi huoltojoukoissa isossa viestijuoksussa.

Viikko oli todella vauhdikas. Tiistaipäivä kului Helsingissä koulutusohjelmaa rukatessa ja keskiviikkona olimme Hämeenlinnassa kokoustamassa työnjakoa. Ensi tiistaina on sitten koulutusohjelman pääkouluttajakoulutus, joten jälleen yksi reissupäivä. Sitten onkin vähän rauhallisempaa, koska aloitamme omat koutukset vasta kesälomien jälkeen.

Torstaina nuorimmainen piti taas kotipäivän, koska jo aamulla oli pientä lämpöä. Jälleen uusi flunssa! Toivottavasti nämä virukset eivät käy nyt miehen kimppuun, kun hänellä on vastustuskyky kortisonin vuoksi aika alhaalla. Kotipäivän vuoksi siirsimme myös vierailua kaverin ja lasten luoksen viikolla, koska varsinkin tämä nuorimmainen ja kyläpaikan keskimmäinen ovat tosi hyvät kaverit. Olivat yhtäaikaa erityisluokilla samassa koulussa ja paljon yhdessä sinä aikana. Ystävyys on säilynyt myös sen jälkeen, että molemmat ovat palanneet normaaliluokille ja selviytyvät hyvin.

Hanni kirjoitteli kommentissaan sairastaneensa myöskin kilpparitulehduksen. Myös minä itse sairastan vajaatoimintaa eli jossain vaiheessa on ollut tulehdus itsellänikin. Vajaatoiminnan kurjin vaihe on se, kun etsitään lääkkeelle oikeaa annostusta. Itselläni on tällä hetkellä sellainen, että viitenä päivänä otan puolitoista tablettia ja kaksi kertaa yhden tabletin.

Hain perjantaina myös uudet masennuslääkkeet ja päätin kokeilla rinnakkaisvalmistetta. Yhtenä suurena syynä oli tietysti hintaero 46 euroa alkuperäisen ja rinnakkaisvalmisteen välillä. Ja kuitenkin vaikuttava aine on sama. Toivottavasti aine on todella yhtä tehokas kuin alkuperäinen.

Pääsiäisen vierailun isännän sukat ovat edistyneet mukavasti. Toinen on valmis ja toisesta puuttuu jalkaterän osuus. Täytyy vain käydä hakemassa jälleen uusi lankakerä, sillä otin käyttöön kotoa löytyvän vajaan kerän eikä se riittänyt ihan kokonaan. Mutta vielä on aikaa pääsiäiseen.

Muuten tämä viikko on kulunut normaaliin tahtiin. Illat menevät nopeasti, kun kotona on viiden maissa. Sitten ruokailua ja ehkä saunomista ja tv:n ääressä löhöilyä. Pyykkiä olen saanut viikolla pestyä useampia koneellisia ja eilen sain imuroitua. Mutta silti aina on jotain mistä pitäisi siivota. Se ei vain ole mun mielipuuhaa, vaikka kuinka yrittäisi.

Esikoisen autoa käytiin korjaamassa tiistaina Lohjalla ja nyt se sitten meni läpi katsastuksesta. Jippii! Hän saa taas ajella vuoden ihan rauhassa. Oma auto katsastetaan tämän kuun aikana. Siinä nyt ei onneksi pitäisi olla mitään suurempia vikoja.

Esikoinen haki kesätyötä aamulehden jakajana ja nyt odottelemme toiveikkaana, että pääsisi töihin. Hänelle kun sopii tuo yötyö. Hänen elämänrytminsä on aina ollut sellainen, että valvominen on yöllä hänelle helppoa eikä tarvitse paljon unta. Tulee isäänsä!

Ensi sunnuntaina pitää sitten käydä äänestämässä. Puolue on selvillä, ehdokas hakusessa edelleen. Viikko aikaa selvittää....

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ja kiitos kommenteista!