Tämän päivän olemme viettäneet siskon luona syömässä ja laulamassa joululauluja. Oli oikein ihana päivä! Eka jäi kotiin ja oli pärjännyt pitkän päivän tosi hienosti. Huomenna Eka saa kaiken huomiomme koko päivän.

Eilen oli oikein mukava jouluaatto! Olimme oman perheen kesken ja söimme hyvin. Keskimmäinen lapsistamme voitti kaupan arvonnassa meille joulukinkun. Ja hyvän kinkun voittikin. Lisäksi söimme riistaa - sorsaa ja kaurista erilaisissa kastikkeissa. Hyvää! Ruokailun jälkeen jaoimme lahjat. Jokainen oli ollut kiltti ja sai mukavia lahjoja. Kirjoja, dvd-elokuvia ja tv-sarjoja. 

Pidin lomapäiviä ennen joulua ja huomisen jälkeen on vuorossa työpäivä. Silloin on varmasti hiljaista työrintamalla, kun melkein kaikki ovat lomalla.

Koko joulukuu on mennyt hyvin kiireisesti. On ollut erilaisia kokouspäiviä ja Seija-myrskyn jälkeen tein turhan matkan Helsinkiin, kun myöhästyin kokouksesta puolitoista tuntia. Ensin odotimme Paimiossa vastaantulevaa junaa puolituntia ja sitten Salosta Karjaalle mentiin linja-autolla. Tämän jälkeen loppumatka taas junalla. Tämän päivän jälkeen päätin, että VR on pannassa. Käytän linja-autoa! Ne pysyvät aikataulussa. 

Nyt toivotan kaikille oikein hyvää joulun jatkoa!