Olimme tänään sitten syömässä ja kyllä kannatti. Todella hyvä seisovapöytä. Vatsa on ähky vielä näin illallakin. Lapset söivät varmuuden vuoksi tällä kertaa Hesessä. Palvelu pelaa ja ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi. Sain tosin viime viikolla kirjeen myöskin RAX:sta, jossa pahoiteltiin saamaamme palvelua, jonka koimme huonoksi. Edelleenkin he olivat sitä mieltä, että on oikein ilmoittaa vasta tiskillä, että ravintolassa tehdään tilaa uusille asiakkaille. Minusta tuo kyltti pitäisi viedä ovelle, etteivät ihmiset turhaan mene jonottamaan. Mutta boikottimme pätee!

Tänään kävin myöskin uimassa. Koska tein uintimatkan ennen ruokailua, kävin meressä vain kolmesti, mutta uin laiturilta rantaan kaksi kertaa eli pitempään kuin normaalisti. Kyllä se on ihanaa!

Mies oli tekuaikaisten luokkakaverien kanssa perjantaina syömässä Ravintola Linnankatu 3:ssa. Ruoka oli ollut hyvää ja seura mukavaa. Valmistumisesta oli kulunut nyt vähän yli 20 vuotta. Viiden vuoden välein ovat pitäneet tapanaan kokoontua ja kysellä kuulumisia toisiltaan. Yllättävän moni on jäänyt tälle alueelle töihin, mutta on niitäkin jotka ovat vaihtaneet alaa tai joita ei näihin juttuihin koskaan tavoita.

Eilisen ja tämänpäivän aikana mies on ollut tässä lähellä metsästämässä ja pakastin on täyttynyt kuudella linnulla. Nam....

 Itse sain eilen työkaverin toisen kämmekkään valmiiksi ja nyt pitäisi pikaisesti tehdä toinen, jonka jälkeen siirryn joululahjoihin. Ai niin, taitaa toi keskimmäinen poika haluta itselleen myös pipon, joten se saa tulla puikoille seuraavaksi. Uusimmassa avotakassa oli ihana torkkupeiton malli, jonka ajattelin tehdä meidän joka pojalle heidän mieliväreillään. Pikkupojat (siis nuoremmat) saavat puna-musta-valkoiset eli väreinä on TPS:n ja Detroitin jääkiekko-joukkuiden värejä. Esikoiselta ja tyttöystävältä on vielä kysymättä millaiset he haluavat.

Viikko töissä meni nopeasti ja mukavasti. Olen saanut rästit pois, joten työnteko on taas kivaa. Perjantain palaverissa pomo selitti, että kuinka jatkossa hän ja kaksi muuta miesjuristia ovat minun alaisina.Tämän sanoin kyllä pitäväni tarkasti mielessä, että nyt se on sitten kaikille kerrottu, kuka on pomo. Ei suinkaan pomo vaan sihteeri. Heh heh...

Pikkusiskon pipo oli muuten sopiva. Hän oli kyllä ajatellut ensin, että pitää paketin odottamassa maanantaihin, mutta ei malttanut ja hyvä niin, kun mä jo lauantaina soittelin, että onko se sopiva. Hän piti siitä kovasti.

Yöpöydällä lukemisena taas tällä hetkellä vanhoja lehtiä muutama kappale. Hauska lukea muutaman vuoden takaisia asioita, kun huomaa, että samat asiat ovat esillä edelleen.

Toivottavasti kaikki muistivat siirtää kelloa! Tämän minä muistan aina, kun saa tunnin lisää uniaikaa, keväällä se on paljon kurjempaa. Pian saa hakea jo miehen pois rannasta kun tulee niin pimeä, ettei näe lintuja.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!