Nyt se on totta! Ensi viikko lomalla ja huomenna äidin ja siskon kanssa kohti Kajaania. Pitää koittaa katsoa kaikki tavarat kuntoon, jottei mitään pojalle vietävää unohdu kotiin. Vaikka toisaalta, hän tulee puolentoista viikon päästä kotiin lomailemaan ja olen lomalla silloinkin.

Toinen kaksosista pääsi ensi viikoksi töihin ja toinen hoitelee kotona Ekaa. Käyvät ulkoilemassa ja nauttivat vapaista päivistä. Keskiviikkona tulevat hakemaan minut sitten äidin luota illalla kotiin. 

Eilen olimme viettämässä appeni puolison 50-vuotisjuhlia. Mieheni oli kyllä metsällä, mutta minä ja kaksoset olimme liikkeellä. Oli oikein mukava päivä. Siellä oli mukana myös mieheni vanhempi sisko tästä aiemmasta liitosta ja sitten tietysti tämän uuden liiton lapset. Mukava nähdä sukua myös miehen puolelta ja nämä "anopin" sisaret, jotka ovat todella mukavia naisia. Ja matkustaminen on nykyisin mukavaa, kun pojat hoitavat tuon ajopuolen. 

Töissä oli hyvin kiireiset viikot ennen lomaa. Paljon kokouksia ja sitten ensimmäinen Helsinkipäivä ammattiliiton kokouksen merkeissä. Järjestöelämä tuntuu ihan mukavalta. Olen tosi innostunut!

Tuo akupunktio jos kerroin viime postauksessa oli kyllä tosi mielenkiintoinen kokemus. Ihan kokonaan se ei tosiaan minun hartioitani avannut, vaan vielä pitäisi mennä muutaman kerran fysioterapiaan, jotta tilanne paranisi. Mutta ei ne hartiat vieläkään oikein kutomista kestä vaikka intoa olisi kyllä tosi paljon. Akupunktiossa minulle laitettiin 15 neulaa, joista 9 oli selän alueella (tai kaksi oli jo ihan kallonpohjassa), sitten kaksi kyynärpäissä, kaksi peukalon ja etusormen välissä ja kaksi nilkoissa. Puolen tunnin sessio, jossa aina puolessa välissä liikuteltiin neuloja. Se rentoutti niin, että kun nousi ylös, tuntui, että endorfiineja riittää vaikka miten pitkään. Suosittelen kokeilemaan!

Sain muuten tässä välissä jo luettua sen Folletin ja olihan se taas aivan mahtavaa taattua jännitystä. Onneksi oli niitä Helsinki päiviä, niin sai matkalla aina luettua. 

Eka hoiti hyvin tuon ystävänpäivän keppostelemalla. Se herätti minut jo 4.30, jotta mentiin käymään "vessassa". Parempi niin, kuin että olisi pitänyt aloittaa aamu maton pesulla. Mutta kyllähän siinä yö vähän lyhyeksi jäi.

Torstaina illalla nuorimmainen oli sitten siellä vanhojen tansseissa. Olivat he upea pari ja tanssivat tosi hyvin. Muutama valssi ehdittiin tanssia myös yhdessä. Hyvin oli poika oppinut. Tytöllä oli kaunis 1960-luvulta oleva iltapuku ja viitta siihen. Ihanan poikkeuksellinen tuossa prinsessapukujen joukossa ja niinhän se ennen olikin, että pukeuduttiin todella vanhoihin pukuihin eikä uusiin iltapukuihin. Perjantaina aamulla he sitten vielä tanssivat koululla oikein virallisena vanhojen päivänä. Kuviakin yritin ottaa, mutta ne eivät olleet kovin hyviä. Paitsi ne, jotka otettiin juuri parista tanssien jälkeen ja ennen tansseja. Oli mukavaa, että oli tällainen tyttö, joka halusi pojan parikseen, kun ammattikoulussa ei tällaisia juttuja muuten olisikaan. Sanoinkin pojalle, että seuraavat isot tanssit, ovat sitten RUK tanssiaiset. Eikä poika asiaa kieltänyt. On kuulemma miettinyt, että voisi miettiä uraa armeijassa. Saas nähdä sitten! Kyllä niitä linja-autokuljettajia muuallakin tarvitaan.

Tässä kuva Ekasta tarkastamassa pupusaalis.

Eka%20ja%20pupu-normal.jpg