Lämpöä on niin monenlaista: sylin lämpöä, takkatulen lämpöä, nuotion lämpöä, saunan lämpöä, auringonlämpöä jne. Jokaiselle varmasti jotakin, mutta uskoisin, että sylin lämpö on meille monelle sitä parasta. Äidin syli varsinkin oli pienenä sellainen, joka tuntui aina hyvältä ja mamman syli, joka oli sellainen pehmeä ja pyöreä. Ja kyllä näin aikuisena se puolison syli on se, josta sitä lämpöä ja turvaa hakee. Ja toisinaan tietysti ihan erilaistakin lämpöä on saatavissa siitä oman rakkaan sylistä.

 

*********************

Nyt on sitten viimeinen sairaslomapäivä ja kyllä olokin jo tuntuu siltä, että huomenna on mukava mennä töihin. Pehmeä lasku kun on vain yksi työpäivä ennen viikonloppua ja mahdollisesti yritän pitää ensi viikolla muutaman lomapäivän, jotta pääsemme miehen kanssa käymään siellä esikoisen luona kainuussa. Pääsee mies samalla vähän metsälle. 

Täällä on ollut hyvin sateista eilen ja tänään. Nyt kävin jo Ekan kanssa pidemmällä lenkillä, mutta eipä tuo niin kovin pitkälle tahtonut vesisateessa mennä. Hyvä tietysti minulle, ettei vielä kovasti tule hiki ja vilu vuorotellen. Tauti saattaa palata takaisin. 

Oikein mukavaa loppuviikkoa!