Torstaina kävin sitten tapaamassa työterveyslääkäriä. Tuloksena sairaslomaa sunnuntai-iltaan. Edelleen lämpö nousee, eilen jopa 37.6 ja olo on edelleen kehno. On tämä pirullista. Lääkärin mielestä hengitysäänet ovat hyvät, joten viruspohjalla ja lepäilyllä mennään. Nyt alkaa tuntua todella siltä, että mitään Helsingin matkaa maanantaina ei tule. Työterveyshoitajan mukaan ennen töihin paluuta pitää olla yksi kuumeeton päivä ja sellaista ihmettä ei ole vielä ollut.

Viikko on mennyt huilatessa. Koti on kuin pommin jäljiltä ja totesinkin jo nuorimmalle, että kunhan paranen, täällä alkaa pyöriä siivoushurrikaani. Tavaraa on pakko hävittää, muuten tähän talouteen ei kohta mahdu asukkaita. Jokainen nurkka on täynnä jotain ihmeellistä. Taitaa kuulua syksyn luonteeseen, että kaikki pitää saada puhtaaksi ja siistiksi. 

Esikoinen oli teatterin promotilaisuudessa eilen illalla ja yöllä. Täysi-ikäiset kun pääsivät ravintolaan. Nyt hänen täytyi taas kiireellä lähteä menemään kohti Käsityöläismuseota, jossa promotaan tänään Turun palon vuosipäivänä. Paljon teettää töitä tuo teatteri, mutta se oli tiedossa.

Oikein hyvää viikonloppua, menen petiin!