Voi hyvänen hyssäys ja vanhanaikainen töyssäys, sanoisi mammani! Viikko taas jo  mennyt eikä täällä ole vilahtanut sanaakaan. No, kannan tästä itse vastuun, sillä tuntuu että virta on meikäläistä vienyt viimeisen viikon. Onneksi sain Helluntaina olla Marjaanan blogissa sokerina pohjalla ja näin pms-oireiden aikana tuntuu, että sokeria tarvitaan suurempia määriä kuin normaalisti. Meidän perheessä tahtoo olla niin, että perheen ainoana naisena, tulen aina sanelemaan osan tekemisistä ja sanomisista. Aikoinaan meillä oli opiskelija-asunnossa suihkuverho ja nyt esikoisen vastaavaan hankittiin sellainen myös. Siinä on mukavia Ressun kuvia. Sormileikkejä tuli pienenä leikkittyä ja lapsillekin niitä opetettiin, nykyisin rajoittuvat kansainvälisiin käsimerkkeihin. Ehdin muuten äsken tuolla tabletilla kirjoitella nämä jutut ja sitten se teksti hävisi! Voi......! Parta on minusta miehellä seksikäs, vaikka omalla miehelläni ei juuri parta kasvakaan. Hän on sitten muuten vain mielestäni seksikäs. Ja olettekos huomanneet, että yleensä parrakkaat miehet ovat muutenkin karvaisia, mutta sitten he ovat kaljuja. Ruoka tarvitsee suolaa maistuakseen ja elämän suola on rakkaus. Eilen lähetin terveiset siskon tytöllä, joka täytti 15 vuotta ja kuukauden päästä pääsemme juhlimaan rippijuhlia. Eka on ollut meidän avioliittomme pelastaja ja siitä olen sille pienelle otukselle tosi kiitollinen.

+++++++++

Viime viikon koulutuspäivä Helsingissä meni todella upeasti. Väki oli tyytyväistä ja videoyhteydet toimivat hienosti koko päivän. Viikonloppu oli yhtä menoa: lauantaina olimme äidin luona käymässä, minä kävin pitämässä perunkirjoituksen ystäväni äidin jälkeen ja iltapäivällä menimme parhaan ystävättäreni luokse, jotta opetusautoon laitettiin jarrupoljin. Sunnuntai kului sitten siskon luona syntymäpäiviä viettämässä. Oli ihanan lämmin ilma ja Ekan kanssa vietettiin päivä pihalla. Kaikki halusivat häntä pihalla kävelyttää ja palluttaa. Ja koira nautti! Viikko töissä oli aluksi hyvin kiireinen,mutta loppuviikolla melkein kaikki lähtivät koulutuspäiville Pohjanmaalle ja vain muutama henkilö vietti loppuviikon töissä. No, sain sitten  melkein kaikki odottamassa olleet työt tehtyä joten on mukava jäädä kohta jo kesälomalle. Enää vain kaksi viikkoa ja sitten neljän viikon loma. Viime viikolla käytiin myös autokoulussa demotunnilla eli opettajan kyydissä oltiin tunnin verran katsomassa miten tuolla liikenteessä mennään ja mitä asioita on hyvä huomioida opetuksessa. Tiistaina käytiin vesijuoksemassa ja muutenkin on joka päivä ulkoiltu Ekan kanssa useampi kerta. Perjantaina nuorimmaisella oli vapaa päivä koulusta ja hän kävi Jyväskylässä Kuljetus messuilla. Tapahtuma ei ollut hänelle niin mieleinen kuin viime vuonna Helsingissä, mutta tuli sentään tehtyä. Tosin hänellä oli kova hammassärky koko päivän ja eilen päästiin päivytystykseen, jossa juurihoito aloiteltiin. Tahtoo olla pojan kalusto sellainen, että kun reikä ilmaantuu, se on helposti jo tosi syvä, vaikka näyttää päälle päin pieneltä. Onneksi särky alkoi hellittää. Mutta onhan meillä ollut tällä viikolla aivan mahtavia uutisiakin. Mies pääsi töihin Helsinkiin. Hän aloittaa siellä kesäkuun alussa ja tämä nuorin sai kesätöitä yhdestä varastosta kahdeksi kuukaudeksi, joten kyllä tuntuu hyvältä. Huomenna on vuorossa opetusluvan ja ajokorttilupien hakeminen, joten kohta päästää ajelemaan. Toivottavasti!

Tämä viikonloppu on mennyt huilatessa. Tosin vaihdoin lakanat ja pesin pyykkiä sekä siivosin meidän perheen lehtinurkan. Muuten olen viettänyt paljon aikaa pihalla istuskellen. Ai niin, siivottiin sieltä pensaita ja mies leikkasi nurmikot,jotka myös haravoitiin. Joten ei tämä ihan huilatessa ole mennyt. Lisäksi eilen kävin vaateostoksilla. Ostin farkut, topin ja ihana pitsijakun. Näihin käytettiin äidiltä saatu lahjaraha ja siskolta saatu lahjakortti. Kiitos heille molemmille! Nyt on mukava lähteä ensi viikolla kokoustamaan ja tykyilemään Helsinkiin. Kerron siitä enemmän sitten reissun jälkeen.

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!