Niin se loma sitten taas meni. No, onneksi koko viikon sai nauttia helteistä ja ilmeisesti ne hyvät ilmat jatkuvat vielä ensi viikollakin. Kyllähän se töissäkin on mukava mennä ruokatunnilla jokirantaan istumaan ja lukemaan aina hetkeksi.

Viimeiset kolme päivää tuli käytyä joka päivä uimassa Ekvallan ihanalla uimarannalla. Tänään ei kyllä ollut lainkaan niin paljon väkeä kuin kahtena edellisenä päivänä. Ehkä pilvinen päivä teki tehtävänsä. Mutta kivaa siellä oli, kun mahtui välillä oikein kunnolla uimaankin.

Pyykkiä tuli myös pestyä ihan reilusti viimeisten lomapäivien aikana ja kävinpä hakemassa poliisilaitokselta ylinopeussakkonikin. Voi rähmä, että tuleekin tehtyä sellaista. Hyvin tiesin, että siinä peltipoliisissa on aina kamera ja siitä huolimatta ajoin ohituskaistalla ihan kunnolla ylinopeutta. Mies kyllä totesi, että jos kerran halusin äitienpäivänä valokuvaan, niin hänkin olisi voinut sen minusta ottaa ja olisi taatusti tullut halvemmaksi. Niin olisikin, mutta onneksi selvisin aika vähällä. Tai miten sen nyt ottaa; olisi sillä rahalla parempaankin käyttöä ollut, mutta tehtävänsä se teki. Ei ole tullut rajoituksia ylitettyä sen jälkeen.

Viimeiset lomapäivät istuin pihalla ja otin aurinkoa sekä luin niitä vanhoja lehtiä. Kohta olen taas saanut sen järjestelmääni kuuluvan osion luettua ja siirryn seuraavaan Clansyyn.

Koti näyttää kyllä jo siltä, että täälläkin pitäisi jotain tehdä, mutta ei näillä ilmoilla viitsi. Kyllä syksyllä on taas aikaa siivoukselle. Ja poikien vanhoja vaatteita ja saappaita sain vietyä pohjanmaalle meidän vanhan lastenhoitajan lapsille, joten ainakin jostain reunasta on taas siivous tullut aloitettua. Ja niin kauan kuin pojat ovat kotona päivät, ei paljon viitsi siivota. Seuraavana päivänä kun muutosta ei enää huomaa. Joten odotellaan vielä kolme viikkoa ja tehdään siivous sitten, kun koulut alkavat.

Mutta nyt täytyy mennä katsomaan, josko nukkumatti tulisi heittämään soraa silmille, että jaksaa aamulla nousta ajoissa ja lähteä työpöydän ääreen. Toivottavasti ehdin taas kirjoitellakin.

Hyvää alkavaa viikkoa!