Kiitos Lohja kannustuksesta!

Kyllä siinä kesätyöpaikassa varmasti pääsee kielitaitoaan käyttämään ja arvelen, että jos ensi vuonna jälleen hakee Muumimaailmaan on tästä vuodesta hyötyä. Hän kun on mukana mm. Koiramäen lapset -kaupungissa kiertoajelulla.

Meillä on nyt sitten nuorimmainen kuumeen kourissa ja päivä on mennyt lepäillessä. Eilen illalla alkoi olo tuntua huonolta ja tänään on kuumetta ollut hieman yli 38 koko päivän. Kyllä on harmittanut tällä kelillä, kun ulkoilustakin olisi nautittu.

Itse otin lauantaina kunnolla huilaamisen kannalta. Heräsin vasta klo 11, mutta olen sen jälkeen ehtinyt järjestellä tämän huushollin, imuroida, käydä kaupassa, pestä kaksi koneellista pyykkiä ja viedä esikoisen tyttöystävän luokse ruusun kanssa juhlistamaan kuukauden yhdessäoloa. Meillä tulee isännän kanssa vapun aattona täyteen 25 yhteistä vuotta, joten ehkä meistä on esimerkiksi tässä erojen luvatussa maassa.

Nyt on sitten illan ja jääkiekon aika. Mummin huivi etenee vauhdilla kun katselee tätä hienoa Suomi-Norja matsia, joka jo ekan erän jälkeen on tilanteessa 3-0. Mahtava alku kisoille!

Mukavaa päivän jatkoa!