Niin se on taas tämäkin kuukausi lähtenyt käyntiin. Työt aloitettiin viime viikolla ja nopeasti se elämä taas solahti normiarkeen. Eilen käytiin pojan Tammelassa Hakkapeliittamarkkinoilla. Olen sentään naapurikunnasta kotoisin ja nyt olin ensimmäistä kertaa paikalla. Tällä kerralla meidät houkutteli paikalle kuopuksen entisen työantajan sisko. Hän on tapahtuman puuhanaisia ja oikein todella mukava nainen. Mustialan koulun pihalla oli valtavasti torimyyjiä, siellä oli sotilaiden leiri, kuninkaalliset ja vallasväki sekä hovitansseja. Kauniissa ympäristössä ihana tapahtuma. Kerta oli ensimmäinen, mutta ei varmasti viimeinen.

Kunhan olimme kierrelleet torilla tarpeeksi ja katselleet ympärillemme, siirryimme vielä mummin eli äitini luokse kahville. Hänellä oli ystäväperheen koira hoidossa ja poikanihan oli taas kerran ihan myyty. Tosin Hilmakin piti kovasti pojastani. Olo oli hyvä, kunhan rapsutuksia riitti ja niitä todella riittää, kun pojastani on kyse.

Tänään aamu alkoi vesisateella. Eka ei suostunut tietenkään lähtemään ulos joten päivä meni sisällä. Mies laittoi riistasta ihanaa pataa, minä hain kaupasta perunoita ja kukkakaalia lisukkeeksi. Sitten tietysti ruoan laiton lomassa meiltä meni yhtäkkiä keittiöstä ja eteisestä valot ja pakastimesta sähkö. Sitä siinä ihmeteltiin aikamme ja lopulta soitettiin huoltomiehelle. Tietysti mies oli tähän mennessä kartoittanut, että sähkökatkon aiheuttaa liesituuletin. Nyt meiltä on maustehylly irrotettuna (tulipahan pestyä kunnolla), kun hän tutki, että löytyykö sen takaa pistoketta. Ei löydy! Todennäköisesti sade aiheutti jonkun sähköongelman tuolla katolla olevissa laitteissa. Samanlainen ongelma on kuulemma taloyhtiön toisessakin huoneistoissa ja heillä oli sentään tulossa ristiäiset.  Onneksi saimme ruoan valmiiksi ja koneellisen pyykkiä pestyä ja sadekin helpotti, joten Ekan kanssa on saatu pieni lenkki tehtyä.

No, mies kun totesi aamulla, että ellei olisi blogeja ja instagramia, joiden kanssa viettää aikaa, niin voisin saada jotain muutakin tehtyä. Ajattelin kuitenkin tänään kirjoittaa, kun sain myös siivottua tuota omaa sängynvierustaani. Siihen oli kertynyt kaikkea ylimääräistä. Siinä kun on pinot sekä joululehdille, että sisustuslehdille ja päälle tahtoo kertyä monenlaista. Tilipäivänä voisi käydä ostamassa näille lehdille omat laatikot. Pysyisivät silloin ehkä pölyttömämpinä.

Tänään on taas mentävä ajoissa nukkumaan, koska huomenna on työpäivä. Ensi viikolla on taas jo ensimmäinen matkapäiväkin. Ja pojalla työhaastattelu tiistaina! Ehkä tärppää. Työ olisi ainakin hieman erilaista kuin tähän asti. Palataan siihen jos homma natsaa, mutta peukut pystyyn.

Ihanaa alkavaa viikkoa ja mukavia koulupäiviä niille, jotka ensi viikolla jo koulunsa aloittavat!