Pikku hiljaa alkaa tämä helle painaa minuakin. Vaikka kuinka yritän nauttia näistä keleistä, se alkaa tuntua mahdottomalta silloin kun pitäisi tehdä jotakin. Nytkin kaupassa käynti oli pelkkää tuskaa. Lisäksi piti laittaa pyykkikone pyörimään ja sisällä tuntuu sulavan.

Eilen olimme parhaan ystävättäreni perheen mökillä nauttimassa ihanasta hellepäivästä. Siellä se onnistui! Saunoimme, uimme ja istuimme pihalla. Ystäväni oli keittänyt hyvää lohisoppaa ja kahvipöytä notkui hyvistä tarjottavista. Ihana päivä, josta vielä kerran kiitos! Koiralle heitettiin palloa, enkä ole ennen moista nähnyt. Koira tuo pallon ja menee sitten vähän matkan päähän odottamaan, että pallo heitetään sille. Ottaa sitten mahtavan hypyn jälkeen pallon kiinni suoraan suuhunsa. Aivan mahdoton kuvattava tosin!

Ensi tiistaina aamulla esikoisella on uusintainssi! Toivottavasti nyt menee läpi, pitäkää peukkuja. Sitten olisi tarkoitus torstaina illalla hakea auto hänelle ja käydä mökillä saunomassa. Perjantaina alkaa sitten sorsastus, johon meidän perheen miehistä osa lähtee.

Sukat ovat edistyneet, mutta täytyy myöntää, että näillä keleillä kutominen on täyttä tuskaa. Kädet hikoavat ja puikot ja langat nitisevät, joten siksi odotan hieman viileämpää keliä.

Ihmekin muuten tapahtui. Esikoinen tyttöystävineen siivosi huoneensa eilen ja nuoremmat tekivät ainakin jonkinlaista siivoamista tänään. Olen ihmetyksestä ymmyrkäisenä! Nuorempien siivous näytti kyllä olevan hyvin pintapuolista, mutta parempi tuokin! Se riittää, että ovat itse tyytyväisiä tekemiinsä hommiin.

Nyt on lähdettävä hetkeksi pihalle lukemaan. Menossa jälleen vanhoja lehtiä....

Miehellä on tänään syntymäpäivä ja hän sai valita ruoan. Meillä on tänään salaatteja ja grillattua peuraa ja kaurista! Esikoisen tyttöystäväkin lupasi tulla syömään, kun esikoisen teatteritreenit ovat ohi. Ruokailun  jälkeen menemme nuorempien kanssa vielä uimaan. He pitävät enemmän iltauinnista, kun ei paikalla ole niin paljon muita uimareita. Sopii minulle! Lahjaksi ostin miehelle jälleen yhden metsästyskirjan, joita hän tuntuu keräilevän. Ihan mielissään oli.

Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille!