Miten toi otsikon keksiminen voi olla noin hemmetin hankalaa joka kerta? Hei, kiitos kommenteista!

Mä olen aina tehnyt käsitöitä ja tähän kirjoittamiseenkin innostuin käsityöblogien kautta, sen vuoksi tulee aina mainittua työn alla olevat hommat täällä. Nuorempana tein kaikki vaatteeni itse, mutta lasten myötä hommat jäivät pitkäksi aikaa. Lapset veivät ajan päivällä enkä enää yöllä jaksanut ruveta vääntämään käsityötä kun sain lapset nukkumaan, vaan lysähdin tv:n viereen. Sen jälkeen kun masennus alkoi lääkityksellä helpottaa, tuli uusi innostus myös käsitöihin.

Toinen ainainen intohimo on ollut kirjat. Luen lähes kaiken mitä eteeni saan. Tähän asti ainoa raja on ollut siinä, että Stephen King saa meillä kuulua vain miehen lukemistoon. Sen sortin kauhu ei iske. Sakke kyseli lukuvuorossa olevaa Clancya. Yöpöydällä odottaa Peloista pahin. Vielä en ole aloittanut kun tähän väliin on taas posti kantanut lehtiä ja niitä vanhojakin lehtiä on tullut läpikäytyä. Niin ja nyt ilmestyivät Joululehdet! Mitään niin ihanaa en tiedä, kun niiden selailu ja tunnelmaan laskeutuminen. Tosin tällä hetkellä tässä huushollissa ajatuskin joulusta kauhistuttaa, kun kaikki paikat ovat ihan sekaisin ja täynnä tavaraa. Ehkä kannattaisi kokeilla Huutonettiä myös myymiseen. Olen kerran kokeillut ostopuolta, kun esikoinen tarvitsi kouluun kirjan Eureka Street Belfast ja sitä ei ollut enää missään saatavilla. Onneksi oli netti!

Tällä viikolla en ole päässyt uimaan kun arki-iltoina mies oli aina uimailtana metsällä ja niin myös tänään. Toivottavasti hän huomenna tulee kotiin jo aamusta, niin ehdin käydä ennenkuin lähdemme juhlimaan ystävätärtäni, joka vihittiin tänään papiksi. Olin kyllä seuraamassa tämän tilaisuuden myös kirkossa  ja oli se upeaa ja vaikuttavaa. Lopultakin ystävättäreni pääsi tavoitteeseensa. Se on hienoa! Häntä tosin jännittää kovasti, kun on äidinkielensä on ruotsi ja työ on suomalaisessa seurakunnassa. Mutta lohdutin, että kyllä se sujuu, kun minunkin umpisuomenkielinen siskoni tekee nykyisin opetustyönsä ruotsin kielellä. Kaikkeen oppii!

Keskimmäinen meidän mukuloista oli melkein koko viikon kotona, kun oli sellaista pientä lämpöä ja flunssaa. Nyt tauti on selvästi tulossa minulle, joten kastautuminen mereen olisi ehkä tehnyt hyvää ja vienyt alkavan taudin pois. Näin ainakin uskottelen itselleni. Töissä oli suht mukava viikko. Mitä nyt pomo välillä vähän räksytti, mutta eiköhän se kuulu asiaan. Pääsääntöisesti siellä kuitenkin edelleenkin on kivaa. En ymmärrä mihin illat ovat kuluneet. Talviaika tosin tekee sen, että ilta tulee niin nopeasti kun ehtii töistä kotiin niin heti on pimeä. Pääsääntöisesti olen istunut tuossa tv:n äärellä kuten yleensä. Laiskuus taitaa olla toinen luonto!

Esikoinen oli palkittu perjantaina koulun halloween-showssa parhaasta puvusta elokuvalipulla ja hän oli pukeutunut aivan kuten kaikkina muinakin päivinä! Mitäs tuosta pitäisi ajatella? Meillä asuu pieni halloween-velho, ympärivuoden vai? Kyllä asia häntäkin hauskuutti!

Tänään meiltä ei mennä jääkiekko-otteluun, kun pelikaverin vanhemmat tulevat katsomaan peliä ja liput menivät heille. Eipä tuo haittaa, kun toinen pojista on miehen mukana metsällä.

Nyt on lohi uunissa ja pyykit koneessa (vaikka onkin Pyhä, tiedän). Nuorimman juhlahousut vain oli pakko pestä huomiseksi, joten saanen tämän anteeksi. Nyt menen laittamaan riisit kiehumaan ja sytytän kynttilän isän ja appeni muistolle, hiljenen hetkeksi ja jatkan elämää....

Hyvää Pyhäpäivää!