Niin se on mennyt tämäkin loma taas kerran. Neljä viikkoa tässä kotosalla. Ei ole oikein jaksanut mitään edes tehdä, kun on ollut niin lämmintä, joten loma on ollut juuri sellainen kuin pitikin. On tullut levättyä ja nukuttua aamulla pitkään. 

Ei edes Ekan kanssa ole tullut paljon lenkkeiltyä, kun ei tuo koira jaksa lähteä lenkille. Hyvin pieniä lenkkejä tässä kodin ympärillä. Ja varmaan vain kolme tunnin lenkkiä koko kuukauden aikana. 

Tämä viikonloppu ollaan nyt ilmeisesti ihan kotona, kun mies lähtee huomenna kaverinsa kanssa hakemaan kaverille koiraa Jurvasta. Ei ole oikein mieltä ajella iltapäiväksi ja illaksi mökille ja tulla heti saunan jälkeen kotiin. Niinpä olemme täällä ja minä saatan ajella tästä päivällä hetkeksi rannalle. 

Maanantaina alkavat sitten työt. On kyllä ihan kiva mennä takaisin töihin, vaikka helteet vielä jatkuvatkin. Koululaisella on lomaa vielä viikko ja esikoisen koulu alkaa virallisesti syyskuun ensimmäinen päivä, joten siihen mennessä viemme hänet kotiin kainuuseen. Työssäkävijä lapsella on töitä vielä tämä kuukausi. Toiveissa kyllä on, että pääsisi toiseen työhön sitten syyskuun alusta ja saisi olla vuoden loppuun. Sen jälkeen häntä odottaa Suomen puolustusvoimat.

Viime maanantaina kaksoset täyttivät 19 vuotta. Se tuntuu aivan uskomattomalta. Vastahan he miehen sanoin pyöräilivät ympäri pihaa ja nyt tappelevat parkkipaikoista. Juhlimassa kävivät äitiini ja siskoni tyttärensä kanssa. Oli oikein kiva päivä heidän kanssaan.

Oikein mukavaa alkanutta elokuuta kaikille!