Oikein hyvää ystävänpäivää kaikille!

Nyt on uutta työtä takana kaksi viikkoa ja hyvin on mennyt. Tosin uuden viraston ongelma on se, ettei töitä ole vielä kovasti siunaanantunut, mutta ehkä sitä vuoden kuluttua taas kaiholla muistelee päiviä, jolloin oli aikaa. Työkaverit ovat hyvinkin mukavia. Muutama on ollut samassa työpaikassa jo aiemmin yhdessä, mutta on meitä uusiakin ihan riittämiin. Vielä kun kaikki löytävät paikkansa ja tehtävänsä niin varmasti tilanne vain paranee. Siitä ehkä tietää, että kaikki on hyvin, kun vanhaan paikkaan ei ole tullut yhtään ikävä.

Järjestivät minulle muuten ihanat läksiäiset. Olimme keilaamassa ja syömässä ja lahjaksi sain Kalevala-korun Helinä-rannekorun. Korun malli on löytynyt Janakkalasta ja sen mallina on ollut helavyö. Sopii siis loistavasti minulle, jonka juuret ulottuvat hämeestä pohjanmaalle!

Viime yönä näin työkavereista unta, mutta sekin oli  niin päin, että heillä oli ikävä minua eikä minulla heitä. Toivottavasti siinä olisi perää!

Tänä viikonloppuna minun piti olla niin ahkera ja ehtiväinen. No, jaksoin vähän imuroida ja siivota perjantaina ja miehen sukkia kudoin eilen sohvalla tallenteiden kanssa aikaa viettäessäni. Muuten on mennytkin lähinnä lepäillessä, kun flunssa pukkaa päälle. Lämpöä on vähän yli 37, mutta minulla se jo tuntuu, kun normaalilämpö on 36,2 astetta. Lisäksi nenä on aivan tukossa, mutta ei juurikaan vielä vuoda ulospäin. Kaiken kaikkiaan kurja olo! Laskiaispullatkin ostin pakastevalmiina, ei tarvitse iltapäivällä kuin paistaa.

Esikoinen on tällä hetkellä teatterissa pääsykokeissa. Paikallinen teatteri tekee hevimusikaalia, johon esikoinen videonsa perusteella pääsi jatkokokeeseen. Nyt jännittää! Ensi viikolla on vuorossa seuraava jännityksen aihe: vanhojen tanssit! Niinpä niin, aikuinen siitä tulee vaikkei millään uskoisi. Seuraavana keväänä onkin sitten jo päättökokeet ja huomenna alkaa autokoulu. Mihin ne vuodet ovat menneet???

Nyt on pakko laittaa pyykkiä koneeseen ja mennä mittaamaan kuume. Olo alkaa tuntua kurjemmalta tässä istuskellessa.

Hyvää alkavaa viikkoa!