Ihanaa, että on taas tällainen "repaleinen" viikko. Tätä vapaapäivää tällä viikolla tarvittiinkin. Olimme tiistaina töistä huuhtomassa muuttopölyjä pois ja tuli taas huuhdottua niitä vähän liikaakin. Eilinen päivä töissä oli järkyttävä! Mutta kyllä tuollaiset työpaikan yhteiset riennot ovat tosi mukavia! Ruoka oli hyvää ja juomaa oli siis riittävästi. Kotonakin oltiin kuitenkin jo puolen yön aikaan, joten siinä mielessä meni ihan hyvin. Tiistai oli muutenkin yllätyksellinen päivä: sisko ilmoitti olevansa koulutuspäivässä Turussa ja ehti käydä katsomassa meitä töissä, kun koulutus järjestettiin ihan vastapäisessä rakennuksessa. Hauskaa!

Vieläkään en ole uskaltanut tarttua käsityöhön, kun tuntuu, että olkapäät ovat vieläkin muutosta jumissa. Ehkä tilanne pikkuhiljaa alkaa normalisoitua. Lauantaina sisko tulee jälleen tänne, kun menemme Naisten kunto5 -kävelylle. Perinteinen yhdessä liikkumispäivämme. Äiti ei tänä vuonnakaan pääse mukaan, mutta ehkä hänkin taas ensi vuonna on vauhdissa mukana. Hänen oli tarkoitus olla sairaslomalla tänä viikonloppuna, mutta ennen hänelle suunniteltua operaatiota hän sairastui flunssaan ja niinpä operaatio onkin vasta 1.6.. Joten olisi voinut olla mukana kävelemässä kanssamme.

Koti alkaa kohta olla räjähdyspisteessä! En vain jaksa siivota, kun juuri on tehnyt samaa työtä töissä pari viikkoa ja edelleen etsii välillä kaikkea laatikoista ihan epätoivoisena.

Nuorimmaisen ahvenanmaan luokkaretki oli mennyt hienosti. Eilen illalla hän saapui kotiin ja oli muistanut meitä kaikkia reissulla, tuoden kaikille mielituliaisia. Järkyttävää todeta, että enää on viikko koulua ja sitten lapsilla alkaa kesäloma. Mihin hemmettiin tämä vuosi on taas mennyt??? Ai niin, työttömyysaikahan on vienyt siitä suuren osan ja päivärahapäätöksen odottelu. Ehkä rahaa tulee jo juhannuksena....Kieli ulkona 

Esikoinen vietti viime yön tyttöystävän luona eikä ole vielä ehtinyt kotiin reissultaan. Tähän sitä pitää nyt sitten opetella, että hän on välillä myöskin tyttöystävän luona, eivätkä olekaan aina meillä. (taisin sisimmässäni kuitenkin toivoa niin). Mieleeni tulevat ihanan kerhotädin sanat: "Lapset ovat aina laina ja erityisesti pojat."

Hyvää Pyhäpäivän jatkoa!