Nyt se flunssa sitten iski minuunkin. Pari päivää jo töissä meni niin, että kurkkukipu vaivasi ja välillä vilutti. Tänään sitten herättyäni kahdentoistatunnin yöunien jälkeen heräsin siihen, että pää särki ja paikat oli kipeät. Koko päivä on mennyt yöpaidassa ja mieluiten sängyn pohjalla. Olen yrittänyt lukea vanhoja lehtiä, mutta uni on melkein voittanut. Vähän katselimme vanhoja videoita ja kävin saunassa, joka ei kyllä tuntunut lainkaan hyvältä.

Mies lähti aamuyöllä sorsastamaan ja juuri tekstailimme, ettei hänellä ole ollut sateesta haittaa, vaikka siskollani parinkymmenen kilometrin päässä on ollut jo useampi sadekuuro. Uudellemaalle luvattuja ukkosia heillä ei vielä onneksi ole ollut.

Anopin syntymäpäivä on maanantaina, mutta sukat eivät valmistuneet vieläkään. Kyllä se nyt takkuaa. Lähetän ne hänelle heti kun valmistuvat, mutta näiden ylitöiden ja flunssan yhteistyönä ei enää käsityöt ole kovasti kiinnostaneet.

Viikko meni taas niin, että useammin lähdin töistä jälkeen työajan päättymisen kuin heti työajan päättyessä. Maanantaina taidan kyllä mennä lääkärille, sillä tällä olotilalla ei jaksa kovaa kiirettä. Kurjaa on vain se, että kollegani lähtee lomalle keskiviikkona, joten töissä tulee vähän kiirettä, jos minäkin olen sairaslomalla. Mutta terveyteni kustannuksella en enää nykyisin tee töitä. Se on jo kerran nähty, että siitä ei hyvä seuraa.

Mukavaa viikonloppua!