Niinpä taas on viikko on vierähtänyt.

Töissä on viime viikolla muutettu ja nyt näyttää ihan hyvältä. Tilat ovat pienemmät, mutta vielä on mahduttu. Katsotaan miten jatkossa käy.

Viikko meni muuten ihan mukavasti. Perjantaina kävelin töistä kotiin, kun mies oli reissussa. Työmatka kesti puolitoista tuntia mutta onneksi oli hyvä keli.

Eilinen päivä meni kotona ihan mukavasti. Esikoinen oli tyttöystävänsä kanssa heidän mökillään ja me vietimme tavallista kotipäivää. Grillasimme pihalla makkaraa ja yritimme olla häiritsemättä lintupariskuntaa siinä ovemme vieressä. Tällä viikolla en ole jaksanut neuloa yhtään, koska töissä on ollut sellaista fyysistä rasitetta, että olkapäät ovat kovilla jo sen puolesta. Neulon sen jälkeen kun muutto on saatu kunnolla ohi. Anoppia kun ei varmasti nähdä ennen kesää.

Tänään olimme mökillä katsomassa miltä kesä näyttää. Yksi pojista leikkasi ruohon, laitoimme saunan eteen uuden rapun ja veimme grillitarvikkeet kaikki paikan päälle sekä saunan lattiaa varten uudet aineet. Ehkä tänä kesänä saadaan paljon jo tehtyäkin.

Nyt mennään kotona vielä saunaan ja koitan saada koneellisen pyykkiäkin vielä pestyä.

Elämä näyttää taas ihan hyvältä!

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!