On se merkillistä, että kun yhdestä taudista paranee, niin uutta pukkaa. Kait tuo pitkä sairastaminen vei yleiskunnon niin huonoksi, että nyt on heti uutta tulossa. Uskon kyllä vilustuneeni tiistaina, kun tulin talviuinnilta ja odotin linja-autoa puolisen tuntia. En osannut pukeutua riittävästi, kun yleensä olen ollut autolla liikkeellä, mutta en saanut kulutettua aikaani ihan siihen, että esikoinen pääsi teatterilta ja tulinkin kotiin bussilla. Kävin meressä seitsemän kertaa ja se oli todella ihanaa. Uintikerta oli tänä syksynä toinen, sunnuntaina avasin kauden. Ensi viikolla olen ajatellut pitää liikuntatunnin töissä torstaina ja menen silloin taas mereen. Ihanaa, kun ilmakin on kylmenemässä.

Kotona on saatu kaikki muu siivottua, nuorimpien huone on vielä kesken. Sinne ei huomenna päästetä vieraita, sillä kunto on kamala.  Eilen illalla laitoin kuntoon vielä keittiön ja nyt olo tuntuu mukavalta, kun tämän kierroksen suururakka alkaa olla ohi.

Töissä viikko meni nopeasti ja muutenkin oli nopean oloinen viikko. Tietysti se johtui siitäkin, että miehellä oli maanantaina hammaslääkäri ja hän lähti liikkeelle vasta tiistaina. Torstaina töissä kävivät vieraat ja oli kiva ilta. Kotiin tulin puoli yhdeksän aikaan, kun esikoinen haki minut teatterilta tullessaan.

Tänään jo huutelivat sukatkin korista ja ensimmäinen sai kantapään. Mies saa sukkansa varmaan pian. Eihän sitä osaa olla mitään tekemättä, nyt kun siivousurakka on päättynyt.

Huomenna vietetään yhden lapsen nimipäivää ja kylään ovat tulossa mummi ja omat isovanhempani sekä lapsen kummit. Kiva päivä tiedossa. Esikoinen viettää päiväänsä teatterilla. Ensi viikolla hänkin pääsee jo kouluun ja elämä alkaa normalisoitua. Toivottavasti!

Nyt siirryn katsomaan tv:stä Isot ja pienet, mukavaa lauantain jatkoa!