Okei, otsikko on korni, mutta en jaksa miettiä enempää. Edelleen kotona kipeänä. Lämpö ei ollut poissa lauantaina ja vieläkin se nousee yli 37 heti kun on pystyssä. Työpaikkalääkäri eilen oli sitä mieltä, että minun olisi pitänyt jo jaksaa töissä. Hän olisi vain vaihtanut lääkkeen. Lupasi, että tämä lääke tappaa kaikki rottaa pienemmät. Onneksi olen itse vähän isompi. Pyytämällä sain vielä sairaslomaa keskiviikkoon saakka. Työkaverit olivat sitä mieltä aamulla, kun menin töihin, ettei olisi pitänyt edes tulla, mutta ehdinpä tehdä pahimmat kiireet pois kun odottelin pääsyä lääkäriin. Ihmettelin kyllä kun edellinen lääkäri oli sitä mieltä, että ellei kuume häviä lauantaina, maanantaina pitää ottaa verikokeita ja kuvia, mutta nyt niille ei taas ollut mitään tarvetta. Eihän tämä lääkäri kuuntelemalla kuullut edes samaa rohinaa kuin toinen edellisellä kerralla. Kyllä nämä lääkärit ovat nykyisin niin erilaisia.

Pöpö tuntuu meillä leviävän. Esikoisella oli eilen illalla jo 37,5 lämpöä ja aamulla se oli taas hyvässä nousussa. Kemian tunnille hänen oli pakko mennä, että pääsee aineesta läpi keväällä. Varmasti heti sen tunnin jälkeen tulee takaisin kotiin, jotta saa levätä. Teatterilta kun ei saa olla poissa enää yhtään kertaa. Siellä siis pöpöt leviävät kun näyttelijät, tanssijat ja laulajat tulevat kuumeisina harjoituksiin.

Äiti sairastaa siskon luona. Hänen lämpönsä on huodellut 39 asteen tuntumassa jo useana päivänä. Onneksi sisko passaa äitiä, ettei tämän tarvitse mennä kauppaan tai yrittää laittaa ruokaa. 

Eli lepäilyn merkeissä jatketaan ja torstaina yritetään uudella innolla töihin. Kyllä sinne jo kaipaakin!

Mukavaa viikkoa!