On todella saatu viettää tämän viikon aikana. Aurinko on paistanut lähes joka päivä ja lumet sulavat hurjaa vauhtia. Tosin sitä lunta tuntuu tulevan aina välillä vielä lisääkin, mutta onhan se tässä vaiheessa vuotta jo vanhan lumen surma.

Työviikko on mennyt mukavasti. Tehtäviä alkaa tulla koko ajan enemmän ja päivät alkavat kulua vauhdilla. Kävin myöskin työterveystarkastuksessa ja terve ja työhön soveltuva oli tulos.  Kaikki arvot olivat hyviä joten elämä on kunnossa ainakin siltä osin. Ensi viikolla onkin sitten kurssipäiviä Helsingissä keskiviikosta perjantaihin. Ihania omia iltoja tiedossa hotellihuoneen hiljaisuudessa. Mukaan lukemista ja käsityö ja illat kuluvat luultavasti odotettua nopeammin.

Mies lähtee tiistaina jälleen katsastamaan työmaata pääkaupunkiseudulta. Sen jälkeen pitäisi sitten ilmeisesti pikaisesti aloitella, joten se muutto tulee sittenkin eteen nopeammin kuin viime viikolla näytti. Hyvä niin, sillä talous alkaa olla ihan kuralla, kun parempituloisen tulot ovat olleet vuoden paljon oletettua pienemmät.

Olen käynyt uimassa sekä eilen että tänään. Kyllä se on niin ihanaa. Tänään oli vesi ihanan hyhmäistä. Pienet  terävät jääpalat koskettivat jännästi leukaa ja käsiä kun aina muutaman vedon uin avannossa. Jäät olivat kyllä alkaneet hajota enemmän kuin eilen. Avannon suuruus siis kasvaa päivittäin jo näillä keleillä.

Mies on tehnyt meille ruokaa riistasta koko viikonlopun. Nautimme kovasti hyvästä lihasta ja eilen juhlistimme ruokaa punaviinillä, kun tyttöystävä jäi tänne yöksi eikä tarvinnut illalla enää ajaa.

Oikein hyvää alkanutta kevättä kaikille!