Nyt se on sitten täällä: kesäloma, seuraavat kolme viikkoa! Mutta näkeehän sen jokeleistä, vesisadetta on luvattu seuraaville viikoille ihan roppakaupalla. Onneksi tänään oli vielä kaunista. Teimme kesäretken keskimmäisen lapsen ollessa mukanamme. Kävimme sorsastuspaikalla soutelemassa ja maksamassa alueen vuokran tulevalle kaudelle ja sitten kävimme ihailemassa enon pientä siskontyttöä. Neidillä oli nyt ikää viisi kuukautta, paksut posket, isot silmät ja ihana hymy. Lisäksi äänivarastoon oli tullut ihana ranskalainen ärrä, jota sorauteltiin sopiviin kohtiin. Neidistä oli tullut ihan oman näköisensä ja ne sukumme piirteet, joita hänessä ihan vauvana näin, olivat mielestäni kaikki hävinneet. Söpö hän oli kuin mikäkin!!!

Vielä äsken piti käydä tarkastamassa työsähköpostit, kun viestejä varmasti tulee vaikka olenkin lomalla. Osaan laitoin vielä vastauksiakin, kun oli ihan välttämätöntä.

Kesä on mennyt nopeasti tähän asti. Esikoisen työrupeama on ohi ja palkkakin on jo tullut tilille. Viime viikolla hän oli tyttöystävän perheen kanssa muutaman päivän matkalla. Olivat Hesassa ja Tallinnassa ja mukavaa oli ollut. Nyt sitten katsellaan mitä me tällä lomalla puuhailemme.

Mökillä olemme olleet pari viikonloppua. Juhannuksena tosin pääsimme sinne vasta juhannuspäivänä, koska aattona sain perhettämme kiusanneen vatsataudin jo aamulla. Oksentaa ei onneksi tarvinnut kuin kerta, mutta kuumetta oli koko päivän ja inhottava olo.

Käsityöt odottavat edelleen rentoutuneita hartioita ja inspiraatiota. En viitsi turhaan saada täysin jumiutuneita hartioita. Yksi olkavaivainen tässä perheessä riittää. Työkiireiden vuoksi muuttojärjestelyt ovat aina vain vaiheessa, mutta onneksi joku tulee tekemään purkutyötä tässä sillä aikaa kun itse lomailen.

Lukulistalla on edelleen Tom Clansyn Myrsky nousee. Kolmas maailmansota on puhjennut ja taistelut ovat kovia. Kirjaa lukemalla toivoo, ettei tilanne ole koskaan totta kohdallamme.

Kirjoittelen lisää kun taas ennätän. Nyt päivät kuluvat lomaillessa ja toivottavasti pääsen uimaan jossain vaiheessa. Viime viikolla tuli käytyä joka päivä nauttimassa meren aalloista ja joen virtauksista.

Hyvää kesää!