Olipa mukava päivä tänään. Kävimme mökillä lasten kanssa ja samalla kävimme isovanhempieni luona. Veimme esikoisen auton mökille odottamaan ajokorttia ja siellä kun auto on, saa pappa rauhassa siivota omat tavaransa sieltä pois. Mökillä katselimme pihaa ja miten kaikki on kasvanut. Punaiset viinimarjat olivat jo kypsiä ja se on kyllä ihan parasta kun niitä voi siitä pensaasta suoraan syödä. Illalla kun tulimme kotiin olimme vielä uimassa ja nyt mies ja keskimmäinen ovat katsomassa puutarhalla, ettei ole liikaa vahinkoeläimiä.

Viikko kului töissä ihanan leppoisasti. Päivät menivät nopeasti ja illat vielä nopeammin. Oli niin mukavan lämpimiä iltoja, että illat kuluivat tuossa pihalla istuessa ja lukiessa. Pyykkiä tuli välillä pestyä, mutta siinä olikin kaikki kotityöt. Ensi viikolla meillä vietetään syntymäpäiviä ja viikonlopuksi pitäisi vähän saada nurkkia siivottua. Tietää kolmeksi illaksi aika paljon hommia. Torstai menee äidin luona, kun pidämme taloyhtiön ylimääräistä yhtiökokousta ja perjantaina täytyy vielä aamulla hoitaa taloyhtiön pankkiasioita. No, onneksi siinä tulee vielä ilta, jolloin ehtii siivoamaan täällä kotona. Täytyy myöskin laittaa nämä nuoret hommiin tai mitään juhlia ei vietetä.

Clancyn Operatiivinen keskus on niin koukuttava, että siksikin istun mielelläni illat tuolla pihalla. Mutta kohta se on jo loppu ja sitten on pakko tehdä vähän muitakin hommia.

Nyt tuntuu kyllä tuo kello ehtivän niin paljon, että on pakko mennä nukkumaan, jotta pääsee aamulla töihin.

Mukavaa alkavaa viikkoa!