Yritetäänpäs taas! Eilen kirjoittelin jo kahteen kertaan ja aina tallettaessa tämä hävisi jonnekin Hubbleen!!!!

Viikko töissä meni taas nopeasti ja mukasvasti. Yhden päivän vietin kokouksessa Helsingissä ja olikin hyvä työryhmän perustamiskokous. Liikuntatunti tuli perjantaiaamuna vietettyä maauimalassa. Vielä maanantaiaamuna sinne pääsee ja sen jälkeen pitääkin siirtyä talviuintiin tai muihin liikuntatunnin viettotapoihin. Talviuintikausi alkaa lokakuun alusta. Ihanaa! Merivettä olen kaivannutkin jo. Myös aamu-uinti tuntui tosi hyvältä olihan sairauden tähden melkein kuukauden tauko.

 Kodin siivousoperaatio alkoi myös viikon aikana. Nyt on hyvässä kunnossa tuulikaappi ja eteiskäytävä. Lattiat pestynä ja paikat muutenkin puhdistettuina. Jotain sain jopa roskiin heitettyä. Ja toivottavasti sama jatkuu muissa huoneissa kunhan ehdin. Tänään pitäsi pakata pestyt matot muoviin ja viedä varastoon käyttöä odottelemaan sekä kesäkalusteiden pehmusteet. Niitä ei enää tarvitse. Eilen kävin takapihalla ensimmäisen haravointisession. Nyt sitten tietysti näyttää siltä, että tulossa on kunnon myrsky ja lehtiä lisää pihalle. Lisäksi roskakatoksen seinällä oli lappu, että katot ja rännit siivotaan ensi viikolla, joten sekin tietää lisää roskaa pihalle. Pyykkiä on nyt koneessa ja ehkä vielä toisenkin koneellisen voisi pestä. Kuivuminen vain on hankalampaa nyt kun ei enää voi viedä niitä pihalle.

Esikoinen suri torstaina päättynyttä suhdettaan. Perjantaina hän sitten teki isoa esseetä kotona, sillä ei voinut edes ajatella menevänsä kouluun ja samaan tilaan tyttöystävän kanssa. Onneksi essee valmistui. Seuraksi hän pyysi kotiin yhden kaverinsa, joka olikin hyvä juttu. Pojilla oli ihan hauska päivä. Tosin eilen aamulla herätessä ihmettelin, mitä tyttöystävän kengät tekivät meidän eteisessä. He olivat jälleen viettäneet yön yhdessä ja eilisen päivän aikana keskustelivat jatkossa vietettävästä kaveripohjasta ja jos menee hyvin, niin palaavat sitten yhteen. Voi rähmä, näitä nuoria! Ei ne kertaalleen erotut ja uudelleen lämmitetyt tahdo toimia, mutta ehkä ainakin esikoisen on helpompi päästä tilanteen herraksi tällä tavoin. 

Keskimmäinen on käynyt isänsä kanssa metsällää kahtena aamuna ja tänään saaliina oli lennosta ammuttu tavi. Pieni lintu, joten poikahan on hyvä! Eipä hän turhaan ajattele hakemista ensi syksynä Perhon riistalukioon. Kyllä hänelle taitaa sopia tuo riista-ala. Äitiä vain kauhistuttaa muutto niin kauas niin nuorena....

Käsityöt ovat olleet odotustilassa, mutta nyt ne puikot alkavat taas huudella tuolta korista. Samoin eilen illalla aloitin taas uuden Clancyn lukemisen. Vuorossa on Pelon tasapaino, joka vaikuttaa hyvältä heti alkumetreiltä. Mitenkä sitä malttaa tehdä töitä lainkaan???

Tässä vaiheessa toivottelen mukavaa sunnuntaita! Lähden laittamaan pyykit narulle ja menen viemään miehen hammaslääkäriin ja hakemaan esikoisen teatterilta kotiin. Sitten vuorossa on vielä viikon kauppareissu ja mahdollisesti Paimiossa käynti keskimmäisen kanssa, jotta opetellaan työharjoittelureitti bussista työpaikalle.

Kuullaan taas!