Alkaa olla takanapäin. Esikoisen huone on saanut suursiivouksen kun asukki on ollut reissussa. Siivosin huoneen kaapit eilen ja hävitin tavaraa ja tänään siivosin huoneen muuten. Tällä hetkellä kyseessä on asuntomme siistein paikka. Ja kameran usb-kaapelikin löytyi, joten pian voisin aloittaa kuvien tännekin lisäämisen.

Molempina päivinä olen käynyt myöskin avannossa. Ihanaa! Vesi on 0-asteista ja eilen oli aivan ihana auringonpaiste. Tänään tuntui viileämmältä ja aallot olivat kovemmat.

Eilen sain vauvan toisenkin sukan valmiiksi. Nyt vain sitten arvotaan meneekö housut ja sukat Christianalle vai saako ne pikku-Aurora. Mikäli meidät kutsutaan Auroran luo kylään, neuleet menevät hänelle. Toivottavasti tämä perhe vain alkaa tulla kuntoon, että voidaan käydä lapsia katsomassa.

Äidin huivi etenee, mutta ei siitä nimipäivälahjaa tullut. Ehkä valmistuu äitienpäiväksi, siihen kun vielä on hetki aikaa.

Pyykkiä olen pessyt molempina päivinä ja tänään vein ensimmäistä kertaa lakanat ulos kuivumaan. Jännityksellä odotan, ovatko kuivuneet.

Huomenna on sitten taas jo työpäivä. Viikonloput kuluvat älyttömän nopeasti. Varsinkin silloin, kun tekee jotain. Nyt alan jo odotella, että saan pyörän työmatkoille. Kelit alkavat näyttää hyviltä pikkuhiljaa. Tulisi vähän enemmän ulkoiltuakin.

Tänään herkuttelimme jänispaistilla. Se oli aivan taivaallista ja vei kielen mennessään. Minäkin söin kaksi annosta....Tässä vaiheessa tuosta metsästyksestä aina nauttii, vaikka se syksyllä välillä ottaakin kovasti päähän.

Nyt pitää mennä soittelemaan äidin kanssa, kun hän on palannut reissusta, että millaista olikaan.

Huomenna on töiden jälkeen kampaaja, keskiviikkona menemme vaihtamaan vakuutusyhtiötä, torstaina on ammattiyhdistyksemme alaosaston vuosikokous, joka järjestetään minun työpaikallani ja perjantaina on koulutuspäivä Helsingissä. Ihanaa nähdä kollegat Raumalta ja Oulusta ja päästä illalla Casinolle kunnon illalliselle. Totta se on, alan tulla vanhaksi, kun aina ajattelee, että missä saa ruokaa!

Mukavaa viikonalkua!