Lapsilla on täällä nyt hiihtoloma. Meidän nuorimmat ovatkin isän kanssa pohjoispohjanmaalla loman vietossa. Esikoinen ja tyttöystävä jäivät huilaamaan kotiin ja minä onneton olen töissä. No, eipä ole työt paljon painaneet. Eilen oli koko päivän linjavika, joten työnteko oli puhdas nolla. Kyllä nykyään on kädetön, jos ei ole konetta!

Sain eilen miehen sukat valmiiksi. Päättely vain puuttuu. Tänään kävin sitten jo hakemassa lankaa, kun ajattelin virkata äidille nimipäivälahjaksi pöytäliinan. Löysin kauniin kaitaliinan mallin vanhasta Kästiyökerholehdestä. Tänään tein askarteluharjoituksia, mutta vasta myöhemmin nähdään onnistuiko yritykseni.

Täällä hukutaan muuten kohta lumeen. Tänäänkin on tullut varmaan yli 5 cm ja sitä kun oli jo ennestäänkin. Mutta en valita! Se on ihanaa, kun on paljon lunta ja kauniit maisemat.

On outoa kun kuljen töihin bussilla. Vuoden kun on ollut tuo oma kuljetuspalvelu käytössä, niin ehtiminen bussille oikeaan aikaan vaatikin jo taitoa. Ja minua kun olisi aamulla nukuttanut! Eipä silti väsyttää nytkin. Taidan katsoa yhden jakson Gilmoren tyttöjen ensimmäistä kautta, jonka sain jo sunnuntaina hyvälle alulle ja mennä sitten ajoissa nukkumaan. Esikoinen kun taisi jäädä tyttöystävän luokse yöksi. Eikä tänään tule sitten telkkaristakaan mitään katsottavaa.

Mukavaa lomaviikkoa niille joilla sellainen on ja työniloa muille!