Sitä tässä on jo kaivattu! Koko viikko on mennyt töissä niin, että tuntuu kuin olisi käynyt kotona vain nukkumassa. Nyt onneksi alkavat suurimmat kiireet hellittää (toivottavasti) ja päästään taas päivärytmiin. Eilen postittelin yli 300 cocktail-kutsua ja pääsin kotiin kuuden jälkeen.

Viime lauantaina jaksoin siivota esikoisen huoneen ja vaihtaa tämän tietokonepöydän meidän aulaan, jossa se on kaikkien käytettävissä. Esikoinen voi käyttää omassa huonessa kannettavaansa, vaikka siinä ei vielä nettiä olekaan. Lisäksi laitoin hänelle ja tyttöystävälle kaksi patjaa lattialle kun tähän asti ovat yrittäneet mahtua yhdelle kapealle. Vaikka kyllähän se tuossa iässä vielä onnistuu!! Huomenna olisi tarkoitus käydä läpi nuorimmaisten yhteinen huone. Kauhistuttaa jo valmiiksi, kun se on täynnä vielä leluja, joilla kukaan ei leiki, mutta ei myöskään raski hävittää. Jos huomenna saisi "romut" vähemmäksi. Taikka sitten viikon päästä tai joskus....

Käsitöitä ei ole viikon aikana jaksanut edes ajatella ja lukeminenkin siirtyi taas kirjan päätyttyä postilaatikkoon kertyneisiin lehtiin. Edes tv:n ääressä ei ole tullut kovasti istuttua, mutta viikonloppuna olen ajatellut kyllä korjata tilannetta ja katsoa pois tallenteita. Ja anopin syntymäpäiväkin lähenee!

Nyt ei kyllä tämä kirjoitus kulje, joten siirrynpä pois tästä yrittämästä! Hyvää viikonloppua!