Nyt on ollut ihanan rauhallinen viikonloppu. Ei ole ollut siivouksia eikä mitään menoja. Molempina päivinä olen käynyt uimassa ja nauttinut saunomisesta ja viilenevästä merestä. Eilen laitoimme takapihalle jouluvalot ja varaston kulmalle laitoin pienen lyhdyn. LIsäksi otin olohuoneeseen jo yhden joulutähden valaisemaan huonetta. Eilen illalla vietimme perheen pikkujoulua. Leivoin ensimmäiset tortut, homejuustopiparikierteet ja vaahtokarkkeja kastoin sulaan suklaaseen. Joimme glögiä ja katsoimme tv:tä saunomisen jälkeen.

Osa miehistä oli metsällä eilisen päivän ja joutuivat menemään tänään uudelleen, koska koira ei antanut ottaa itseään kiinni ja koska olivat saaressa, heidän oli pakko tehdä ratkaisu ja tulla kotiin ilman koiraa. Tänään koira oli ollut heitä jo odottamassa nuotiopaikalla eikä ollut päästänyt väkeä pois silmistään. Ehkä se oppi!

Uusi pyykkikone saapui torstaina illalla kotiimme. Nyt sillä on kovasti pesty pyykkiä ja on se aivan ihana. Pyykkiin ei jää yhtään pulveriraitoja ja linkouksen jälkeen pyykki on lähes kuivaa. Olen aivan myyty!

Viime viikko oli töissä hiljainen ja kahtena päivänä kävin hakemassa nuoria pois iltapäivällä ja käytin saldotuntejani. Ihan mukava päästä välillä ajoissa kotiin. Ennätin myös viikolla kaksi kertaa talviuinnille, joten tämän viikon saldo on neljä uintikertaa. Keskimmäisen sukat etenevät ihan mukavasti kun illat ovat olleet rauhallisia. Keskimmäinen oli siellä Ikaalisissa alkuviikolla ja oli ollut ihan mukava reissu.

Ensi viikoksi on luvattu jo taas lumisateita. Ja luultavasti sieltä tulee kunnon pyryt, sillä olen kahtena yönä nähnyt unta kesällä kuolleesta mammastani. Yleensä nämä kuolleet unissani tietävät huonoja kelejä. Meillä on töissä pikkujoulut ensi torstaina, joten olisi mukava jos ei silloin olisi kovia pyryjä.

Maanantaina kävin ystävättäreni kanssa kahvilla ja oli mukava tavata. Juttua riittää, kun molempien lapset ovat samanikäisiä ja tapahtumia on koko ajan. Yritämme seuraavan kerran tavata jomman kumman kotona, että myös nuoret voivat tavata toisiaan.

Tämän illan odotuksena on vielä Tanssii tähtien kanssa semifinaali. Odotan kovasti, että finaaliin selviytyy Baba Lybeck, sillä hänen kehityksensä on ollut huimaa. Tällä hetkellä meillä katsotaan formuloiden kauden viimeistä osakilpailua ja odotetaan tietysti, että Räikkönen saavuttaa pronssia tällä kaudella.

Joten eipä tällä erää muuta, kuin oikein mukavaa viikkoa kaikille ja kiitos kommenteista jälleen kerran!