Juhannus oli meidän perheelle oikea onnen juhla! 22.6.2018 klo 4.19 syntyi ensimmäinen lapsenlapsemme; pieni poika! Hän painoi 3900 g ja oli 52 cm pitkä. Ihana pieni tummatukka, jolla oli äitinsä suu ja isänsä silmät ja korvat. Pääsimme katsomaan häntä heti juhannusaattoiltana ja olimme ihan myytyjä. Vauvan vanhemmat olivat onnensa kukkuloilla ja pieni mies sulatti meidän kaikkien sydämet. Jo seuraavana iltana pieni perhe lähti harjoittelemaan perhe-elämään kotiin ja hienosti ovat siellä pärjänneet. Me olemme käyneet häntä katsomassa nyt kaksi kertaa kotona. 

Tuntuu, että koko elämä on pyörinyt tässä viimeiset kolme viikkoa tuon pienen ihmeen ympärillä, mutta onhan tässä ollut muutakin.  Juhannuspäivänä lähdimme mökille ja vietimme kivan juhannuksen. Esikoinen oli saatu kotiin juhannusviikolla ja toinen kaksosista oli tyttöystävänsä kanssa meidän luona mökillä viettämässä esikoisen synttäreitä. Pelasimme mölkkyä kuten juhannukseen kuuluu ja miniä voitti koko potin.

Juhannuksen jälkeen olin vielä kaksi viikkoa töissä ja nyt ensimmäistä viikkoa lomalla. Tällä viikolla on käyty molempien kaksosten luona kylässä. Ensin maanataina Vantaalla ja eilen Espoossa. Molempina päivinä on haettu oma äitini mukaan matkaan. Tänään olen pitänyt  ihan kotipäivää ja hieman järjestellyt paikkoja ja pessyt pyykkiä.

Junamatkat ovat viimeisinä viikkoina kuluneet virkatessa. Aloitin heti vauvan synnyttyä virkkaamaan hänelle vaunupeittoa sinisävyisestä langasta. Samoin olen tutustunut muutamiin ihaniin rouviin junassa ja juttua riittää aina kotimatkalla. Lukeminen onkin sitten jäänyt vähemmälle. Mutta aina jonkun verran on ehtinyt myös lukemaan.

Kaiken kaikkiaan elämä on viime aikoina ollut todella mukavaa. Suku jatkuu ja perhe kasvaa mukavilla miniöillä. Työ on mukavaa ja nyt näyttää, että sitä saa tehdä myös ensi vuoden. Tämä on tällä hetkellä ministerin linjaus. Tiedä sitten, onnistuuko se, koska hallituksella on paljon vahvistettavia lakeja ja vaalit ovat jo keväällä. Mutta ainakin ensi vuosi on taas turvattu.

Ihanaa kesää kaikille!